Informacje: Dołączyła 113 dni temu Posty: 1464 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Partner: M.
Wysłany: 2008-09-22, 18:41
Mi sie wszystkie balsamy nivea pdobaja, a najczesciej uzywal tego co wkleila asia21_87, ale pamietam na swieta Bozego Narodzenia byla taka limitowana seria z kardamonem i mandarynka czy cos takiego, dla mnie cudo, pieknie pachnial, a skora byla dlugo taka aksamitna
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-09-25, 13:27
Jak jeszcze do liceum chodziła to po prostu uwielbiałam się balsamować, to był u mnie taki ryluał trwający dosyc długo, później jak zaczęłam pracować to juz mie się nie zawsze tak chciała (zwłaszcze że kiedyś w pizzerii pracowałam a tam harówka na dwie zmiany była)teraz rteż tak trochę jest, czasem z tydzień się nie sparuję, a jeśli chodzi o temat to moim uluniobym balsamem jest NIVEa ten właśnie granatowy wklejony powyżej i DOVE, a obecnie używam johnson-johnson taki opalający summer czy coś takiego, jest ok fajnie nawilża
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 512 dni temu Posty: 70
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-10-27, 19:41
666ilonka777 napisał/a:
te z luksji tez sa fajne, gruszkowy z nich lubie
O! tego jeszcze nie miałam, choć do owocowych balsamów jakoś nie jestem przekonana. Bardzo pod pasował mi zestaw (żel + balsam) body color z wyciągiem z czerwonego zLirene, nie dość że fajnie pachnie to jeszcze daje efekt świeżości. Co do Nivei się zgadzam, ale z Nivei to moim hitem był nie tyle balsam co taki olejek z rozpryskiwaczem.
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 507 dni temu Posty: 608 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-10-27, 19:49
jogurty do ciala z avonu, mlinowy i wisniowy- sssuuper
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 43 dni temu Posty: 864 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Włosy: brunetka
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-30, 16:54
ku[iłam sobie dzisiaj nowy balsamik z 4 pór roku,przetestuje i napisze czy sdaje egzamin;p
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum