Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-15, 16:35
dziękuję bardzo każda z was cos innego poleca i co ja biedna mam kupić no ale chyba przejrzę każda propozycję bo naprawdę potrzebuje coś ekspresowego a ostatnie moje balsamy to jakieś niewypały bo zawsze mi szkoda kasy na drogi później sie pochwalę i opisze jak na mnie działa
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-18, 13:37
Donn, kupiłam mus do ciała FARMONA z mango leciutko już otwarłam zapach dość mocny ale przyjemy na razie nie próbowałam wypróbuje dopiero w październiku bo to balsam na mieszkanie na studiach
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 212 dni temu Posty: 3093
Profil:
Wysłany: 2008-09-21, 21:06
Czytalam ostatnio artykul ze na takie rzeczy jak balsamy, kremy do rak itp nie warto wydawac duzo kasy, bo efekty daja praktycznie takie same.. Tylko za firme placisz. Co o tym myslicie? Zreszta ja nie znosze jak mi sie dlugo wchlania, a niezaleznie od ceny prawie wszystkie tak maja...
oj chyba nie bardzo
Na co ja zwracam uwagę
aby dobrze i długo nawilżał oraz od jakiegos czasu równiez ujędrniał
ładny zapach
sensowna cena
czy łatwo sie wchłania
no fajny jest ten zolty a ostatnio wyprobowalam balsamy joanny, sa niedrogie, bo jakos 7zl kosztuja a slicznie pachna, bo ogolnie lubie owocowe balsamy, a tu jest do wyboru pomarancz, kiwi, truskawka, i jeszcze jakies inne, polecam kiwi lub truskawke,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum