Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 410 dni temu Posty: 21 Skąd: Mazowsze
Profil: Imię: MONIKA
Włosy: BRUNETKA
Stan: PANNA :)
Partner: ADAS
Wysłany: 2007-12-04, 12:34
Ja tez kiedys maialam balejaz , za pierwszym razem był piekny, mam brazowe włosy , wiec zrobilam sobie takie blond pasemka u fryzjera oczywiscie pieknie wygladalam, bo mam cienkie włosy wiec ten balejaz mi dodal włosów po 6 mcach chcialam zrobic sobie znow bo tamtem juz nie byl taki efektywny i nie bylo go widac , wiec poszlam do fryzjera ale innego . bo moja fryzjerka wyjechała i tak mi ta nowa babka włosy skopałą ze mialam cale wlosy blond wygladalam okropnie, od tamtej pory juz nie farbuje włosow
Mam pytanie jak myślicie do czarnych włosów lepiej pasują jasne czy czerwone (bordowe) pasemka?
Jeśli masz naprawdę czarne włosy to blond pasemka byłyby za bardzo kontrastowe. Spróbowałabym bordowych ,miedzianych lub coś czekoladowego. Takie jest moje zdanie.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 485 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-23, 20:28
Ja jestem za bordowymi super wyglądają z czarnymi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 498 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-24, 02:04
to zalezy od charakteru Twojego z bordowymi bedziesz bardziej drapiezna pozatym taka kontrastowa zebra ( czarne-blond) juz chyba troszke niemodna co innego jak z kilku odcieni np albo gdy kolory nie sa tak bardzo kontrastujace ...np czarny i ciemniejszy blond juz lepiej wyglada a tak własciwie to wszystko zalezy od długosci włoskow i buźki ich posiadaczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum