Informacje: Dołączyła 369 dni temu Posty: 2923 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 13:34
oOmikuniaOo napisał/a:
ojej i dzisiaj wieczorkiem ide do fryzjera.. troszke się boje zmieniac kolorek no ale cóż... zaryzykkuje wkońcu tego chce..;];] pokaże zdjęcie już po wszystkim
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-17, 09:21
Ja tylko raz miałam zrobiony baleyage (blond) -właściwie były to tzw. "refleksy". Podobało mi się chociaż mojemy otoczeniu bardziej niż mnie. I choć od tego faktu upłyneło parę lat, to ciągle ktoś pyta-"kiedy zrobisz sobie ponownie ten baleyage"?
Pamiętam tylko, że bardzo mi się krószyły włosy. Może to niewłaściwa pielęgnacja.
Przyjaciółka robi sobie baleyage ( też blond) ale ma problem.Fryzjer nie jest w stanie "trafić" w te same pasma kiedy farbuje odrosty. Po 3 latach ona ma włosy prawie całkowice blond!Nie chcę aby i mnie to spotkało.
A co do czerwonych pasm, to mi się podobają choć przy moich jasnych włosach wykluczone
Moja szefowa zrobiła sobie czerwona pasemka ale........................fryzjer przesadził z ilością szerwonych pasemek. Szefowa przefarbowała je potem na inny kolor. Ważne aby fryzjer miał umiar Szefowa trochę jak Wiśniewski wyglądała
Ale wasze pasemka fajne
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
no to już po..:P jestem zadowolona z efektu.. i każdy jest zachwycony... tylko jeszcze mój D, nie widział... zobaczy o 15:P jestem ciekawa jak zareaguje..
no narazie to wszystko... musze jeszcze troszke się opalić i gites.. powiem wam szczerze dziewczynki że jeszcze nigdy nie czułam sie lepeij, niz teraz w takich włoskach
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4729 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-10-17, 11:21
Ogolnie wloski fajne podobaja mi sie ale jak przypmne sobie ciebie w blondzie to widze, ze bylo lepiej ale jesli ty sie dobrze czujesz to jest najwazniejsze.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 417 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-17, 12:04
Mikunia, a tamten blondzik to był twój naturalny Czy też miałaś na nim balejaż ?? Co do obecnej fryzury to bardzo ci pasuje, wyglądasz tak samo dobrze jak we wcześniejszej. Jak by ci sie zdawało, że kolor jest za ciemny to sie nic nie martw, po paru myciach wszystko się ładnie zrówna i będzie jeszcze ładniej ( wiem z własnego doświadczenia ) Aż sobie jeszcze raz zerknę.............No ładnie, bardzo ładnie
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Wysłany: 2007-10-18, 09:41
Bardzo ładne kolorki.
Ja wolę Cię w ciemniejszych włoskach. Może dlatgo że sama mam jasne a wolałabym ciemne. A tak to już jest ,że zwykle podoba nam się zupełnie coś odwrotnego niż dała nam natura
Ładnie
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
dziekuje dziewczynki.. jak narazie każdy z otoczenia mówi że lepiej teraz niż wcześniej.. na żywo troszke inaczej to wygląda:] wcześniejszy blond nie jest naturalny...
a moja fryzjereczka robiła mi z ciemnego brązu i z rozjaśniacza... czyli 2 kolorki
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum