Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 725 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-09, 21:10
JOVITA napisał/a:
balejaze juz dawno wyszly z mody
pierwsze słyszę...w zasadzie to nawet nie potrafiłabym określić przedziału czasowego,w którym były one "w modzie", bo jednak większość znajomych ma na głowie cały czas co najmniej dwa odcienie
A druga sprawa, że nawet jeśli faktycznie nagle wszyscy zafarbowali sobie włosy na jeden kolor, to ja bym pozostała przy moim balejażu, bo nie widzę sienie w jednym kolorze
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-10-10, 11:07
No ja akurat zawsze modę miałąm w głębokim poważaniu mam swój styl i jego się trzymam dla mnie to idiotyzm ostanio zauważyłam ze wśrod nastolatek hitem jest fryzura a'la Rihanna a za chwile bedzie modne coś innego takie skakanie z jednego na drugie bo to taka moda sezonu dla mnie to jest poprostu śmieszne.
Diabliczko - świetnie wyglądasz
chciałam sobie zrobić kiedyś na moich czarnych włosach czerwone pasemka, ale nie dało rady pewnie gdybym wybrała się do fryzjera, to by się udało
oOmikuniaOo, na twoim miejscu zrobiłabym rzeczywiście pasemka blond i brąz, żeby zmiana nie była tak drastyczna. jeśli będziesz się w tym dobrze czuła, to za jakiś czas zrobisz sobie więcej brązu
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-10-12, 12:18, w całości zmieniany 2 razy
ojej i dzisiaj wieczorkiem ide do fryzjera.. troszke się boje zmieniac kolorek no ale cóż... zaryzykkuje wkońcu tego chce..;];] pokaże zdjęcie już po wszystkim
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 492 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-16, 12:32
oOmikuniaOo napisał/a:
ojej i dzisiaj wieczorkiem ide do fryzjera.. troszke się boje zmieniac kolorek no ale cóż... zaryzykkuje wkońcu tego chce..;];] pokaże zdjęcie już po wszystkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum