Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 225 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-15, 18:34
Sa mezczyzni gadajacy bez sensu (chyba tylko po to zeby gadac) i takie same kobiety.
Zalezy indywidualnie od osoby.
Ale swoja droga- nie zgadzam sie ze kobiety sa wiekszymi plotkarami od mezczyzn.Co to to nie !
Mam wsrod znajomych zywy przyklad chlopaka ktory w przeciagu 3 min obrobi dupe (inaczej tego nie da sie nazwac) polowie mojego miasta.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Co do plotek
Zdarza mi się pójsć na piwo z samymi kumplami i zawsze się z nich nabijam, bo o czym rozmawiają? O sporcie, piwie, kobietach? O co to to nie Od razu zaczyna się obgadywanie nieobecnych kumpli, a jak im to wytknę to wielkie speszenie od razu. No ale kobiety robią to samo Także nie ma się co licytować kto jest większym plotkarzem...
ale najlepsze są historie które opowiadają sobie na każdym spotkaniu- zawsze te same(choć nie, za każdym razem "domyślają" sobie coś nowego ). znam już je na pamięć.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 273 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-25, 20:46
Alex1511 napisał/a:
Oj faceci to lubia kolegów poobgadywac
Ja też tak sądzę..ale wiecie co..oglądałam z ludźmi z mieszkania zdjęcia z komersa i z koleżanką wymieniłyśmy się opiniami na temat niektórych kiecek. Moi współlokatorzy stwierdzili, że kobiety to chamsko obgadują za plecami! I że oni, jak im coś nie pasuje, to mówią wprost, np. "Ale masz obleśny garnitur".
Się wtedy oburzyłyśmy, bo powszechnie wiadomo, że mężczyźni to plotkary
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum