Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 401 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-12-23, 18:39
Ja ostatnio sobie zamówiłam do koleżanki z avonu taki śliczny spray do ciała za 9,90
zawsze kosztował 16,90 a tu surprise xD
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 239 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-30, 00:48
waniiowy spray używam przeciw komarom-działa rewelacyjnie.a ostatnio polubiłam avonowe lakiery do paznokci,zwłaszcza czerwony,bo nie ma aż takiego kłopoty pr zmywaniu go,2 warstwy wyglądają super i ładnie błyszczy.ach no i dobrze sie nim maluje-ładnie sie rozprowadza
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 284 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-07, 09:34
calineczka napisał/a:
piekne sa tez kiedys miałam
ja akurat nie miałam ale kuzynka i naprawde ladnie pachnie cena tez nie jest strasznie wygurowana jest jeszcze Celebre Ice ale nie mam pojecia jak pachnie
Żeby było śmieszniej to też jestem konsultantką avonu i oriflamu. Dla mnie super perfumki z avonu to Little Black Dress, For Away, no i oczywiście Today Tomorrow Always.
_________________ "Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum