Informacje: Dołączyła 413 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 20:39
można jak się ma swoją grupe, bo z samej sprzedaży kokosów się nie ma niestety no ale wróćmy do tematu jak masz jakies pytania o FM, to pisz do mnie na PW
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 283 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 20:40
Magdaru napisał/a:
można jak się ma swoją grupe, bo z samej sprzedaży kokosów się nie ma niestety no ale wróćmy do tematu jak masz jakies pytania o FM, to pisz do mnie na PW
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 20:55
avon działa na troche innych zasadach FM to MLM (multi level marketing) a avon nie i w avonie jest dużo mniejsza marża dla dystrybutorów co miesiąc musicie mieć jakieś zamówienia i dopiero od jakiejś tam sumy jest coś dla was a w FM jest całkiem inaczej
Informacje: Dołączyła 348 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 22:06
Magdaru napisał/a:
co miesiąc musicie mieć jakieś zamówienia i dopiero od jakiejś tam sumy jest coś dla was
Ani nie musimy, ani nie od pewnej sumy, tylko od każdej
Natomiast ja jestem konsultantką i zajmuję się tylko sprzedażą kosmetyków. Przez jakiś czas byłam liderem i zajmowałam się właśnie swoją grupą konsultantek - a wtedy zarabiałam sporo więcej
Teraz zwyczajnie nie mam na to czasu, przy dziennych studiach i korkach Nie mam teraz ochoty na więcej obowiązków
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 238 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 22:15
dokładnie tak,już od pierwszej złotówki jest dla na 15%,potem procent rośnie.konsultantki mają tylko procent od sprzedanych produktów,ale liderki więcej zarabiają
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Profil:
Wysłany: 2007-12-17, 07:35
to ja słyszałam, że musicie mieć zamówienie bodajże na 150 zł conajmniej, żeby cokolwiek dostać no chyba że ciotka trafiła na jakąś oszustke i jej kitów nawciskała
w FM z każdego produktu jest 43% dla dystrybutora plus premia z planu marketingowego
w FM z każdego produktu jest 43% dla dystrybutora plus premia z planu marketingowego
Czyli to prawie 50% od każdych perfumików, czyli one kosztują naprawdę ok.15 zł? Dobrze rozumuje?Więc muszą być naprawdę dobrze zrobione za taką cenę skoro tyle klientek jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum