Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 332 dni temu Posty: 1604
Profil: Włosy: brązowe
Wysłany: 2007-12-16, 19:27
Ja jestem konsultantką i myślę, że przy Avonie zobaczyłam, że niektóre kosmetyki mogą dokładnie działać jak na opakowaniu jest napisane:) Lubie wody toaletowe stamtąd, kremy do rąk i nóg, serie Naturals.
Informacje: Dołączyła 499 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 19:30
kamena napisał/a:
wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki
moja ciotka jest konsultantką, a raczej była, bo ostatnimi czasy zrezygnowała, ponieważ współpraca z nimi wogóle sie nie opłaca i kiedyś mi opowiadała, po jakimś tam szkoleniu, że kremy bodajże z serii ze złotem czy coś, któreś z tych drogich to ponoć ich produkcja nie wynosi drożej niż 5 zł a z ludzi zdzierają po 70 zł i jak to ma być dobrej jakości
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 324 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 19:34
mi sie nawet opłaca,nie wysilam sie a miesięcznie mi wpada jekieś 100-200zł,zawsze coś,a czasu mi to wcale nie zajmuje co do kosztów produkcji-większośc kosmetyków jest dośc tania w produkcji(nawet te droższe niż avon) chyba że mają jakieś żadkie i drogie składniki.
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 369 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 19:38
kamena napisał/a:
pytanie do konsultantek:
ktoś kiedyś powiedział mi, że avon stawia na reklamę i wygląd zewnętrzny, natomiast wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki. Wierzyć czy nie?
nie jestem konsultantką ale mogo wyraźić swoje zdanie o ColorTrend-cienie konturówki błyszczyki podkłady tusze do rzęs szminki pudry prasowane lakiery te kosmetyki to są najgorsze w ogóle nie da się na nich pracować więc nie polecam
Ostatnio zmieniony przez madzia88 2007-12-16, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-12-16, 19:40
Trzeba do kosmetyku doliczyć opakowanie i reklamę-to jest najdroższe . Dlatego np kosmetyki Ziaji są tańsze, bo nie wydają kasy na super opakowania i reklamę.
A co do Avonu to ja też sporo zarabiam na miesiąc-ale najczęściej wydaję to na kosmetyki, więc w sumie kosmetyki mam tak jakby za nic(w tym szampony, żele pod prysznic dla naszej dwójki).
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 324 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 19:40
bo pewnie tak jest,ja nie wiem na szkoleniu nigdy nie byłam bo po co mam kase wykładac najlepsze szkolenie to jak na sobie przetestuje Color Tredn-mega tandeta
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: 2007-12-16, 19:41
madzia88 napisał/a:
kamena napisał/a:
pytanie do konsultantek:
ktoś kiedyś powiedział mi, że avon stawia na reklamę i wygląd zewnętrzny, natomiast wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki. Wierzyć czy nie?
nie jestem konsultantką ale mogo wyraźić swoje zdanie o ColorTrend-cienie konturówki błyszczyki podkłady tusze do rzęs szminki pudry prasowane lakiery te kosmetyki to są najgorsze w ogóle nie da się na nich pracować więc nie polecam
Color trend wg mnie są kiepskie, no, ale tańszych w Avonie nie ma dlatego sądzę, że to z tego powodu.
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 20:16
Magdaru napisał/a:
współpraca z nimi wogóle sie nie opłaca
Z tym się nie zgodzę, bo np. teraz przed świętami zarobiłam na samym avonie 500zł.
Color Trend to tandeta, ale już np. kosmetyki Avon Color są dobre - według mnie Avon Care jest taki sobie... np. kremy do rąk z niego wiele osób uważa za dobre (ja też), gorzej z balsamami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum