Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 372 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 13:12
Kociak napisał/a:
madzia88 napisał/a:
nie wiadomo co mozna miec na ciele
ale fakt taki, że tak może być wszędzie. To tak samo jak kiedyś była akcja, że w Świdnicy w Mc'Donaldzie szejki podawali z "dodatkiem" - przecież to nie oznacza, że w każdym Mc"Donaldzie tak robią to zależy od pracowników
Dziewczyny- czy istnieje jakis sposob zamówienia tuszu do rzęs i kulek z Avonu przez internet albo telefon? Nie jestem konsultantką i nie znam zadnej,a skonczyl mi się swiwetny tusz i musze go miec znowu:P
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 689 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-12, 21:42
kasianr123, niestety, nie ma takiej możliwości. Możesz zamówić jedynie poprzez konsultantkę, albo jeśli w Twoim mieście jest sklep Avonu to możesz bezpośrednio tam kupić. A skąd jesteś?
Informacje: Dołączyła 437 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-13, 10:58
Magdaru, to prawda, tylko właśnie wtedy nie wiadomo, przez co te kosmetyki przeszły
Co do tego, co się dzieje z kosmetykami, to oczywiście, że zgroza, z tym, że tak naprawdę nie wiemy, czy tak samo nie jest np. z jakimś Garnierem czy czymś takim.
Dobry przykład z tym McDonaldem W tej Świdnicy to była jednak kuriozalna akcja, normalnie się to nie zdarza (Piotrek pracuje w McDonaldzie )
Dziewczyny- czy istnieje jakis sposob zamówienia tuszu do rzęs i kulek z Avonu przez internet albo telefon? Nie jestem konsultantką i nie znam zadnej,a skonczyl mi się swiwetny tusz i musze go miec znowu:P
Wydaje mi się, że najprostszy sposób, to zadzwonić do Avonu i oni wskażą Ci konsultantkę w Twoim regionie.
Na allegro bym nie zamawiała.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 390 dni temu Posty: 18
Profil: Imię: Madzia
Wysłany: 2007-10-17, 20:14
według mnie najsłabsze są cienie z avonu. mam ich 6 i kurde trzymają się może z niecałą godzinę z avonu spodabało mi sie spa sake i ryż. mam baslam i żel oraz zestawy skin so soft. teraz kiedy jest nowy katalog świąteczny oczywiście nie mogłam się powstrzymac i znów złożyłam zamównie mimo że obiecałam sobie że troche się opanuje w zamawianiu ale cóż nie mogę sie wpostrzymac
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 327 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-24, 19:48
no ja też jestem konsultantką mam kilka ulubionych kosmetyków,ostatnio w ofercie demo były perfumki treselle seduction-dzisiaj dostałam i bardzo mi sie podobają,z nowego katalogu podoba mis ie balsam jogurtowy z malinami-musze wypróbowac
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
ja mimo że mam duża zniżke u swojej konsultantki (30%) zamawiam u niej tylko wody perfumowane -mój hit to Far Away!! Cienie,szampony,odżywki,kremy mimo że kusza ceną i zapachami nie przypadły mi do gustu.Znam wiele fanek Avonu które innych firm nie uznają. Każdy lubi coś innego
Pozdrawiam!!
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 414 dni temu Posty: 21 Skąd: Mazowsze
Profil: Imię: MONIKA
Włosy: BRUNETKA
Stan: PANNA :)
Partner: ADAS
Wysłany: 2007-12-07, 17:40
ja uwielbiam balsamy Naturals Jazyna, mniam i czeresnia tez super pachnie, balsam do włosów cienkich taki fioletowy, preparat oczyszczajacy z glinki tez jest świetny
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 308 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-16, 17:11
pytanie do konsultantek:
ktoś kiedyś powiedział mi, że avon stawia na reklamę i wygląd zewnętrzny, natomiast wewnątrz są to słabej jakości kosmetyki. Wierzyć czy nie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum