A mi balsamy z Avonu nie podpasywały. Kiedyś kupiłam taki kokosowy (przepięknie pachniał), ale tak strasznie wysuszył moją biedną skórę, że powiedziałam sobie dość. Nie tknę już więcej tego cholerstwa.
ale wiesz to zależy chyba od rodzaju skóry.. mnie tak podobaja sie balsamy.. i wcale mi nie wysuszają skóry.
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Bo nie mają dobrej jakosci kosmetykow, procz zeli i płynow jak pisałam wyzej, noo.. ostatnio przekonuję sie do kremu do stóp, i peleengu.
Ale to wszystko.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Profil: Wzrost: 173
Włosy: planuje zmiane - eksperymenty
Stan: on mowi, ze juz jestem jego zona
Wysłany: 2007-09-12, 16:54
moja mama jest konsultantka. przetestowalam juz wszystkie kosmetyki i co moge powiedziec:
- tusz: beznadziejny, szybko wysycha i sie kruszy
- szminki: nietrwale
- blyszczyki: ok, super sie trzymaja na ustach
- lakiery do paznokci: bubel- kiedys jeden to mi nie chcial schnac przez 2 godziny
- podklady: polecam ten o konsystencji musu
- kulki: super
- pudry prasowane: super
- serum na zniszczone koncowki: naprawde rewelka,tylko trzeba umiejetnie stosowac- nawetmoja fryzjerka go poleca
- szampony i odzywki sa dobre, ale tylko te drozsze
- balsamy to polecam te z serii: aways, today itp
- perfumy nawet ok
- mgielki: uwielbiam
- wszystkie kosmetyki do stop sa ok
- seria spa bardzo dobra
- krem brazujacy do twarzy - rewelka
- eyeliner w pisaku i nawet te z color trend sa dobre: tu polecam srebrny
- cienie: nawet ok
- odzywki do paznokcia sa za geste
- pilingi, scruby, zele pod prysznic, plyny do kapieli: to chyba wszyskie lubimy
- antyperspiranty: jako takie - sama ich nie uzywam, ale jak ktos nie ma problemow z poceniem sie to sa ok
- kosmetyki dla mezczyzn: nie wiem, bo moje kochanie jest przeciwnikiem kladzenia czegokolwiek na twarz- uzywa tylko zel pod prysznic i dezodorant
- maseczki- naprawde warto je kupic i cena jest przystepna
- kremu z serii anew i inne gadzety sa rewelacyjne- inne srednia jakosc
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-12, 21:54
A o jakim tuszu piszesz? Bo Pełnia Rzęs jak dla mnie jest fantastyczny, uwielbiam go
Poza tym, z większością opinii się zgadzam - bo też praktycznie wszystko wypróbowałam, tylko mi by się pisać nie chciało
Profil: Wzrost: 173
Włosy: planuje zmiane - eksperymenty
Stan: on mowi, ze juz jestem jego zona
Wysłany: 2007-09-13, 09:48
pelnia rzes to ten z sylikonowa szczoteczka??? nie ma mnie od kilku miesiecy w Polsce i jakos mi sie zapomnialy nazwy! jezeli tak to juz pisze: dostalam ten tusz jakos pod koniec maja. nie otwieralam go do konca czerwca, bo mialam inny! po niecalych 2 miesiacach byl juz suchy i robil gulki! ta szczoteczka to nawet u drozszeych producentow zachowuje sie tak samo! ja uzywam tusz z tradycyjna szczoteczka. tu polecam z tych w sredniej cenie: max factor 2000 kalori i tusze bourjois- wyrozniaja sie bardzo dobra trwaloscia i nie gulkuja sie, poza tym JAKIE EFEKTY! staram sie zmieniac tusz co 3 miesiace
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-17, 19:41
Mi tusze z Avonu też podpasowały, natomiast moja siostra narzeka że jej sklejają rzęsy. Poza tym uwielbiam płyny do kąpieli, żele pod prysznic z każdej serii, no i zawsze w kosmetyczce mam perełki brązujące
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-11, 21:00
To się nią z nami podziel
Ja ogólnie lubię kosmetyki avonu, znam też szereg osób, które w nim pracują, bywałam w fabryce, więc jestem ciekawa, o czym nie wiem
Informacje: Dołączyła 343 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-11, 21:02
bardzo dibre sa z avonu kosmetyki Spa , oprocz tego szminki i peeling do twarzy !
natomiast slabiutkie sa balsamy do ciala i szampony oraz odzywki do wlosow!
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 334 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-12, 12:26
Nymphadora napisał/a:
To się nią z nami podziel
Ja ogólnie lubię kosmetyki avonu, znam też szereg osób, które w nim pracują, bywałam w fabryce, więc jestem ciekawa, o czym nie wiem
opowiedziałam mi jak na.pakuja krem do pojemniczkow ze nawet jak spadnie im na podloge to wkładaja do tych własnie pojemniczkow ale to jest historia z mojej miejscowosci gdyz u Ciebie moze wygladac to całkiem inaczej dlatego wlasnie nie kupuje zadnych kremow balsamow do ciala kremow do twarzy maseczek peel-off kremow oczyszczajacych maski do twarzy bo nie wiadomo co mozna miec na ciele
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 651 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-12, 13:08
madzia88 napisał/a:
nie wiadomo co mozna miec na ciele
ale fakt taki, że tak może być wszędzie. To tak samo jak kiedyś była akcja, że w Świdnicy w Mc'Donaldzie szejki podawali z "dodatkiem" - przecież to nie oznacza, że w każdym Mc"Donaldzie tak robią to zależy od pracowników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum