Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 509 dni temu Posty: 609 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2008-09-27, 18:52
Ostatnio kupilam tonik taki zielony, Avon Solutions czy jakos tak : D matujacy, bardzo polecam, no i slynny jogurt do ciała, malinowy : S BOSKI!!!! i tylko 8,90
Teraz jest super promocja w nowym katalogu na produkty do wlosow , za 17zl , jest szampon odzywka i np. spray nablyszczajacy do wlosow : ) tez kupilam : )
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
a znacie ten zapach truskawka/guawa z serii naturals? jest mydło, balsam i spray, któraś już testowała? bo mi ślinka na tą serię cieknie ale nie wiem czy ta truskawa nie będzie chemiczna...
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-10-06, 16:19
A ja wczoraj odebrałam swoje zamówienie Płyn do kąpieli malinowy naprawdę ładnie pachnie, początkowo przypominał mi zapach czerwonej Heleny, ale w kąpieli cacko
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-11, 10:21
ja mogła bym polecić podkłady rozświetlająco-antystresowe <dają świetny i naturalny efekt i długo utrzymują sie na skórze> oraz zapachowe mgiełki do ciała <mam chyba wszystkie> perfum z avonu nie lubię...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-10-20, 20:09
czy te kremy są dobre? chce kupić mamie na prezent ale nie jestem pewna, czy któraś z was coś o nich wie? to jest Luksusowy krem Anew -Avon-Ultimate na dzień i na noc
462060786.jpg
Plik ściągnięto 48 raz(y) 6,84 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 47,07 KB
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2243 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-10-20, 20:32
kurcze tylko że w drogeriach zazwyczaj wciskają tylko te najbardziej znane ostatnio moja mama kupiła (po namowie) ten cały olay total i jest strasznie zła bo krem jest fatalny. a używała też wiele innych tych znanych i tych mniej.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 83 dni temu Posty: 738 Skąd: Anglia
Profil: Wzrost: 170
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-21, 01:26
Moja mama jeśli chodzi o wyższą półkę ceni sobie Lancome- te na dzień i na noc, więc może warto spróbować ? A z tych częściej widywanych to Nivea i L'oreal, nigdy w życiu nie doradziłabym nikomu kremu z Avon'u no przynajmniej te kremy jeśli chodzi o moją mamę były bez efektu, Olay podobnie- z resztą sama widzisz, że są lipne. Poza tym najlepiej udać się do Sephory lub Douglasa tam niektóre babeczki rzeczywiście dobrze doradzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum