Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 119 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-28, 17:30
Napisałaś:
princess napisał/a:
Moim problemem są blizny po okropnym trądziku młodzienczym , teraz juz nie mam problemu z pryszczami, ale blizny zostały.... W zime jak wyjde na dwór to widać je najbardziej..
Więc uznałam,że jednak masz z tym problem i to głównie sama przed sobą.
Bez urazy,ale nie myślałam ani przez chwilę jakie masz te blizny tylko o tym,że jeśli masz z tym problem to zapisz się do dermatologa.Oczywiście,że jak miałam krostki to się zapisałam do dermatologa i nie wiem co w tym dziwnego,jeśli mi pomógł.
Mnie się strasznie podobają nowe perfumy z Avonu U by ungaro
Profil: Imię: Agnieszka
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-12, 19:54
Też jestem od niedawna konsultantką Avon,jeśli chodzi o kosmetyki to jak narazie mam tylko perełki brązujące, jak dla mnie są super,tusz i wode perfumowaną perceive.Slicznie pachnie i długo się utrzymuje.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 447 dni temu Posty: 615
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-12, 20:24
Mi w nowym katalogu spodobał się bardzo nowy płyn do kąpieli malinowy chyba.
Zamówiłam od razu, mam nadzieję że naprawdę zapach będzie równie świetny jak na stronie zapachowej
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 65 dni temu Posty: 924 Skąd: Okup City xD
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Włosy: brąz
Partner: Michał
Wysłany: 2008-09-17, 22:02
Osobiście z Avonu rzadko korzystam. Zwykle kupuję sobie jakiś zapaszek i podkład. Co do szminek, to ciężko trafić w kolor, więc rzadko. Mam jedną pomadkę, którą zamawiam od czasu do czasu. Niestety konsultantką (jeszcze) nie jestem
Kupiłam kiedyś lakier do paznokci Color Trend, ale okazało się, że to jeden wielki bubel, bo zanim wysechł minęło dobre 45 minut. Jestem za to wielką fanatyczką żeli pod prysznic
Informacje: Dołączyła 116 dni temu Posty: 2179 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-21, 21:15
Właśnie skusiłam się na malinowy płyn do kąpieli, który był jeszcze niedawno tu tak zachwalany i odświeżający dezodorant do stóp Byle było skuteczne :]
A ja kupilam sobie taka oliwke w sprayu . Wzielam kolor zielony ale byl tez rozowy (czyli dwa rozne zapachy) i bardzo fajna skore mam po niej. Jest cudownie gladka i miekka. W najnowszym katalogu szukalam bo chcialam teraz wyprobowac ta rozowa ale nie bylo albo ja slepa jestem
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum