Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 232 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-26, 07:30
Ja dostalam moje zamowienie i jestem bardzo zadowolona z peelingu i zelu pod prysznic
z pomadki i peelingu do rak rowniez a z reszta wszystko jest fajne dzisiaj bede probowac
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Jeżeli chodzi okosmetyki z Avonu to najbardziej jestem zadowolona z kremu modelującego biust. Jeszcze niedawno nie byłam z niego zbyt zadowona. Nie był dość jędrny i rozchodził się na boki. Po użyciu kremy, juz po tygodniu widać różnice. Nawet mój Misiek ją zauważył. Na początku nie był zadowolony, że używam tego kremu, ale później powiedział, że rezultat jest rzeczywiście bardzo dobry teraz nie krępuje chodzić przy Miśku bez stanika
Moim problemem są blizny po okropnym trądziku młodzienczym , teraz juz nie mam problemu z pryszczami, ale blizny zostały.... W zime jak wyjde na dwór to widać je najbardziej..
Mam kilka małych blizn tylko a Wy pewnie myślicie , że jak blizny to twarz jak po wypadku i ciekawe czy tak z każdą mała krostka lub niedoskonałością od razu biegniesz do dermatologa blondynka Czasem wystarczy tylko lekko przypudrować co nie oznacza od razu tapety .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum