Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-30, 21:38
madzia napisał/a:
żel pod prysznic senses
to jest moim zdaniem najlepszy kosmetyk avonu a zapachy... najładniej pachnie zielony, pomarańczowy i żółty - przynajmniej dla mnie Może i zapach nie utrzymuje się na skórze długo, ale tego nie wymagam i nie potrzebuje od żelu pod prysznic - a fakt, że żele te są taniutkie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 475 dni temu Posty: 4635 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-30, 21:45
Piekny, ciekawe jak sie pieni bo jeszcze nie uzywalam
Kociak, a co możesz powiedzieć o tym serum do włosów po prostowaniu? Taki mały spray z zielonym koreczkiem zastanawiałam sie nad nim tym a jaka zniżka fajna polowa ceny tylko problem taki ze już chyba nie ma sensu zamawiać bo sie nie doczekam
Ananasiku ale zjechałaś troszke avon...
ja tam lubie to firme.. hmm może dlatego że prawie wszystkie kosmetyki mam właśnie z tej firmy.. no ostatnio tusz do rzęs kupiłam Golden Rose... ale w avonie też są dobre.. wydłużają, pogrubiają... przynajmniej na moich rzesach.. hmm perfumy wcale krótko nie trzymają... Pur Blance czy For Away (moje ulubione):P są bardzo trwałe.. ja czuułam je nawet na drugi dzień.. balsamy i żele do kąpieli są chyba najlepsze...hmm.. plyn do kąpieli o zapachu czekolady... normalnie aż nie chciało się wychodzic z wanny... na szampony też nie narzekałam.. teraz co prawda używam innej firmy ale tamte też były dobre... zgodze się z tym że w kolorki się nie trafia i w lakierach i w pomadkach...
[ Dodano: 2007-08-31, 00:25 ]
ajjj ale się zasiedziałam ide szybko lulki... to forum tak wciąga że nawet nie zauważyłam kiedy mi tak szybko czas minął:-P
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-31, 10:56
madzia napisał/a:
Kociak, a co możesz powiedzieć o tym serum do włosów po prostowaniu?
wiesz, sama nigdy nie używałam ale chyba jest dobry na zniszczone końcówki, bo miałam klientki które uporczywie go u mnie kupowały, po czym widać, że były zadowolone. Co do dostawy... No raczej do Ciebie już nie dojdzie, chyba, że byłabyś w Lublinie, to możesz sobie kupić bezpośrednio w Biurze Obsługi Konsultantek.
Na wszelki wypadek podaję Ci adres i godziny otwarcia :
Lublin, ul. Zana 41
Godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek 10.00-18.00
sobota nieczynne
Tam możesz sobie kupić kosmetyk normalnie jak w sklepie
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 475 dni temu Posty: 4635 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-31, 11:39
Kociak, Thx
dzisiaj tez widziałam u mnie jakaś babka handlowała na targu tymi kosmetykami ale nie chciało już mi sie zachodzić ale jak będzie jutro to zajdę do niej a nóż coś fajnego wypatrzę.
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 396 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-09-02, 13:29
Zdarzają się fajne kosmetyki, zdarzają się też buble. Generalnie staram się nie kupowac nic z kolorówki Avonu, bo po prostu ani razu nie trafiłam na nic godnego uwagi, za to bardzo lubię ich balsamy, płyny do kąpieli np. Czekoladowa Trufla i żele pod prysznic.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 442 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-02, 17:44
ja najbardziej z avonu lubie kupowac mgielki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
A mi balsamy z Avonu nie podpasywały. Kiedyś kupiłam taki kokosowy (przepięknie pachniał), ale tak strasznie wysuszył moją biedną skórę, że powiedziałam sobie dość. Nie tknę już więcej tego cholerstwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum