Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 155 dni temu Posty: 81
Profil: Imię: Basia
Włosy: Blond
Wysłany: 2008-07-04, 20:21
Ja tez jestem konsultantka Avon:)) i nie narzekam na kosmetyki,nie uzywam tylko szamponow,kiedys mialam i nikomu z moich klientek ich nie polecam,normalnie wypadaly mi wlosy.:(
A korzystajac z okazji,ze jest tu tyle konsultantek to jak zdobywacie nowe klientki???
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 56 dni temu Posty: 1454 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-15, 23:06
ja bardzo chwale sobie AVON.Bardzo lubie Perfumy z AVONA teraz kupilam sobie"urban flowers TOKYO" i jestem z niego bardzo zadowolona.Bardzo ladnie pachnie i dlugo przede wszystkim.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 43 dni temu Posty: 93
Profil: Wzrost: 169cm
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-26, 19:40
Jestem konsultantką Avonu od 3 lat.Na początku całe szafy miałam tylko i wyłącznie w kosmetykach avonu.Zaczynając od podkładów,a kończąc na żelach.
Teraz tak nie mam.Testuję większość produktów(jak są nowościami),żeby wiedzieć co polecać swoim klientom.
Są niektóre produkty,które lubię np.serie planet spa,czy chociażby żele pod prysznic.Planet Spa jest niezastąpione,a żele są tanie,nie wysuszają skóry i wydajne.
Co do szamponów to nigdy ich nie polecam i sama nie używam,bo wg mnie to badziewie.Wydaje mi się,że ludzie lecą na te szampony,bo są tanie i duże.Ja tam ich nie lubię.
Ogólnie lubię tą firmę(w końcu w niej jestem).
Każda firma kosmetyczna ma lepsze i gorsze produkty i nigdy nie uogólniam czy to dobra czy zła firma:)
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-28, 16:21
kiedys masowo kupywałm avon teraz juz mniej na ta chwilkę używam żelu pod prysznic (senson dvine time), korektor (z młodzieżowej seri), błyszczyk (nie pamiętam nazwy) i perfum (persiwe)
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 194 dni temu Posty: 167 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-12, 19:23
Ja generalnie nie lubie kosmetyków Avonu, mam tylko kulki bronzujące i z nich jestem zadowolona. kiedys mieli taki świetny krem do rąk o zapachu migdałów....pachniał tak cudnie ze mialam ochote go zjeść ale ogolnie Avonu nie lubie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum