Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-13, 12:11 Avatarki w galerii
wchodząc na wlasny profil zauwazylam na samym dole opcje wybierz avatar z galerii...jednak po kliknieciu nic mi sie nie wyswietliło czy to oznacza ze po prostu nie mamy zadnych avatarkow w galerii czy ze cosik z moim kompem znowu nie tak bo jesli nie mamy to moglabym kilka fajowych podrzucic wtedy dziewczyny ktore sa nowe, l ub maja "lenia"nie musialy by szukac same tylko by z tej galerii skorzystały
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 531 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-13, 12:15
Wlaśnie mi tez nic się nie pokazalo jak szukalam avatara więc chyba poprostu nic nie mamy
Wysłany: 2007-06-13, 12:25
Madae, nie ma z tym zadnego problemu, umiesc w tym temacie avatarki (najlepiej aby byly maxymalnych rozmiarow 80 szerokosc i 120 wysokosc badz mniejsze, a postaram sie je wrzucic do galerii.
Jednoczesnie, jezeli macie pomysly na dodatkowe pola w profilu (takie jak Imię, kolor wlosów itd) to smialo pisac
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-14, 14:17
hihihi to ja juz sprawdzam ktore mi na profilek wleza i wrzucam (bo mierzenie linijka przyprawie mnie o spazmy smiechu przez siostre bo weszla jak to robilam )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum