Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 15:59
nie widzisz tu obrazka za zolta strzalka? celowo zrobiony jako blad
tak spojrzalam do galerii a tam tylko 2 avatarki dziewczyny, ktore byly z raz na forum pewnie sobie poustawialy a z nami nie i tak nie pisza. szkoda bo mamy pusta galerie...
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 18:41
bo wszystko w uzyciu fakt ze niewiele babeczek z nami pisze ale duzo zarejestrowanych avki sobie powybierało co jest normalne zauwazcie ze od czasu do czasu wita sie z nami kolezanka ktora jest na forum dłuzej niz ja, lub ponad 100 dni, ale dopiero zdecydowała sie napisac dlatego jestem za tym zeby nasza galerie avkow uzupełnic o jakies 30-50 nowych roznego rodzaju ten temacik nie wszystkie znajduja a tam mozna wybrac cos sobie od razu
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-04-20, 19:24
A ja jak chciałam obejrzeć jakie avki można sobie wybrać zastanawiałam się co ich tak mało i w końcu stwierdziłam,że to forum w avki nie inwestuje
Czyli jeśli jeden jest zajęty to już się nikomu innemu nie pokazuje?jeśli tak,to dobry pomysł,bo denerwuje mnie jak na innych forach 5 osób ma ten sam avatar i potem człowiek się gubi ja np zapamiętuje kto ma jaki avek i w ten sposób kojarzę nawet Madae,bo ona takie śmieszne ma,mimo,że często je zmienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum