Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 258 dni temu Posty: 4117
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 16:18
To lipa.. Czyli jak skoncze brac w poniedzialek to moge akurat w weekend dostac. A takie branie tabsow bez przerwy np dwa opakowania to to jest w jakis sposob szkodliwe?
A takie branie tabsow bez przerwy np dwa opakowania to to jest w jakis sposob szkodliwe?
nie jest szkodliwe- ale z pierwszymi 3 istkami bym nie majstrowała w ten sposób
ja mam akurat lipe- bo nie wiem czy dostane recepte na kolejne pigułki - i te siedem dni przewy stoją pod znakiem zapytania tak też wole nie ryzykować i nie szaleć
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 54 dni temu Posty: 414 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Justyna
Wzrost: 164 cm
Włosy: Blondi :)
Stan: zakochana panna
Partner: K.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 16:46
Ja zawsze biorę ostatnią tabletkę w czwartek i w sobotę mam okres. niby wszystko fajnie z tym przesuwaniem okresu ale ja wole nie eksperymentować. to jednak są hormony i wole jak wszystko jest naturalnie. jedynie co zrobiłam to raz wzięłam dwa opakowanie pod rząd żeby nie dostać okresu ale branie po parę tabletek to według mnie przesada. skoro jest ich 21 to powinno sie tyle zażywać i zrobić przerwę. takie jest moje skromne zdanie.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 422 dni temu Posty: 2692 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-21, 19:49
ja dostaje 3 dnia po rozpoczęciu przerwy, a @ mam 4 dni. ustawiłam sobie tak że @ dostaje w poniedziałek więc weekendy mam chociaż wolne Mirabelka__22, ja bym na twoim miejscu odrazu ustawiła sobie @ tak jak chce dostawać
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 112 dni temu Posty: 1273 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 20:46
ja mam okres zawsze w sobioty, ale nie jest to dla mnie jakis okropny dyskomfort...nigdy nie myślałam o tym, żeby przesuwać, pierwsze słyszę teraz takie metody
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 112 dni temu Posty: 1273 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 20:48
i też zgadzam się z niektórymi przedmówczyniami, to jednak jest ingerencja w ogranizm, teraz się o tym nie myśli, ale jak sie super mnoga ciąż przydaży, badź jak bedą później jaieś kłopoty to (odpukać) będzie się w brodę pluć...nie wiem, ja tak uważam
[ Dodano: 2008-11-21, 20:50 ] Mirabelka__22, jeśli dla Ciebie to tak straszny dysskomfort to ustaw sobie tak jak mówi tuptunio, ja z tym nie mam problemu , ale co to takiego że weekend?? że impreza tak??
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 23:20
jak kończę w poniedziałek a okres dostaje w sobotę i szczerze to sie z tego sie przyzwyczaiłam i nawet w imprezach mi to nie przeszkadza.
madzia
Cytat:
Ale powinnaś miec ze 3 góra 4 dni ta niby @
niestety nie zawsze ja jestem przykładem ze tak nie jest ... biorę tabsy juz parę lat i okres mam stale 7 dniowy jescze mi nie nie zdażył krótszy z tym że ostanie 2 dni mam słabsze ale nadal krwawię ...... a potem nagle stop i juz koniec ..... ale taka już moja natura organizmu jak to powiedział lekarz ....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 422 dni temu Posty: 2692 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-11-22, 15:10
Roxi napisał/a:
ale co to takiego że weekend?? że impreza tak??
czasem tyż ale generalnie mam wolne, spotykamy sie ze znajomymi, jeżdzimy na basen czy jak pogoda sprzyja chodzimy na spacery. więc wole te dni mieć "wolne"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum