Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 278 dni temu Posty: 3595 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-11-15, 21:38
Tilia napisał/a:
wydaje mi się,że raczej nie
no to jak, bo napisałaś dwa zdanie, które przeczą sobie...
Lepiej 1 więcej, niż 6 mniej...no ok...potem 7 dni przerwy i normalnie zaczynam listek 1 dzień później...tak?
Wysłany: 2008-11-15, 21:52
Tilia, dotyczyło...zakręciłyśmy się chyba...
Generalnie - chcę jednorazowo wziąć 1 tabletkę więcej, żeby przesunąć okres...pytanie moje - czy w następnym cyklu po tej zmianie jestem zabezpieczona od początku...?
Wiem, że powinnam spytać lekarza, ale myślałam, że może się orientujecie...
Wysłany: 2008-11-17, 10:03
Roxi, jasne, że masz rację, ale...ja teraz biorę tabsy od urodzenia Mai, czyli 4 lata...2 razy przez ten czas jakiś myk, raz - że przesunęłam okres o tydzień, a dwa - nie zrobiłam przerwy...
Myślę, że to nie dużo
I teraz chcę zachachmęcić z tą jedną tabletką, żeby dostawać okres z pon/wt a nie z niedz/pon...
co do problemu Kahela,
z tego co wiem to ja się nie wezmie ostatniej pigułki to nie ma to wpływu na antykoncepcje- poptostu wcześniej się wywołuje krawienie i nie trzeba się dodakowo zabezpieczać
A jeżeli chcesz sobie ten jeden dzień opóźnić to tak jak Dziewczyny mówiły jedna pigułka więcej;)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 605 dni temu Posty: 5781 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 16:06
Ja jak skonczylam opakowanie w srode to @ dostawalam w niedziele z rana zawsze o tej samej godzinie.
Mira, to krwawienie to nie bedzie zwykly okres tylko plamienie. Bedzie go mniej i krocej, a nawet jak jeszcze cos tam bedzie do dnia nastepnego opakowania to i tak zaczynaj, nie patrz na to. Ale powinnas miec ze 3 gora 4 dni ta niby @
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-21, 16:06
Mirabelka__22, ja zawsze dostaje @ piatego dnia tej sedmiodniowej przerwy... rzadko mi sie zdarza zeby byl pozniej chociaz w wyniku stresu np zdarzylo mi sie ktorys raz.. ale ogolnie dostaje w 5 dniu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum