Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Antykoncepcja
Autor Wiadomość
gusia*22 

Informacje:
Dołączyła 71 dni temu

Profil:
Imię: Agnieszka
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-09-12, 20:35   

Dziewczyny brałyście kiedyś tabletki antykoncepcyjne Yasmin? Ja wybrałam dwa opakowania,ale żle się czułam,ciągle męczył mnie kaszel i kuło mnie coś z lewej strony przy sercu,najbardziej jak kaszlałam.Robiłam badania i wszystko było wporządku.Dopiero po odstawieniu tabletek te dolegliwości mineły.

REKLAMA

MonikaK 

Informacje:
Dołączyła 115 dni temu

Profil:
Imię: Monika
Partner: R
Wysłany: 2008-09-13, 12:14   

gusia*22 napisał/a:
Dziewczyny brałyście kiedyś tabletki antykoncepcyjne Yasmin? Ja wybrałam dwa opakowania,ale żle się czułam,ciągle męczył mnie kaszel i kuło mnie coś z lewej strony przy sercu,najbardziej jak kaszlałam.Robiłam badania i wszystko było wporządku.Dopiero po odstawieniu tabletek te dolegliwości mineły.
hej ja biore minisiston a po nich czuje sie dobrze biore je juz rok i jak narazie nie mam problem€w

MerenRe 

Informacje:
Dołączyła 69 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-14, 19:13   

Kobieki, organizmy kazdej z nas sie roznia... i roznie reaguja na rozne leki.. na poczatku bralam microgynon- i schudlam co nie bylo OK przy mojej wadze, natomiast moja kumpela utyla, mialam pozniej Cilest, a obecnie ejstem na regulonach... a wlasciwie na miesiecznej przerwie- takze LATEKS obowiazkowy... i tu pytanie do WAS... zapach lateksu po prostu mnie... wiec jakie polecacie;> ZIEOLNE JABLUSZKO odpada;p

kayen 
men`s connoisseur

Informacje:
Dołączyła 447 dni temu

Profil:
Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-15, 10:49   

MerenRe napisał/a:
LATEKS obowiazkowy... i tu pytanie do WAS... zapach lateksu po prostu mnie... wiec jakie polecacie

Chyba mało komu odpowiana zapach gumy ;-) Moim zdaniem najlepsze są durex pleasure tingling (w takim zielonym, może seledynowym opakowaniu) bardzo fajnie pachną i prawie całkowicie niweluja smrodek lateksu :-P

MerenRe 

Informacje:
Dołączyła 69 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-15, 12:38   

kayen, a podziekowac;) na zapach zielonego jabluszka tez ostatnio mnie odrzucilo;/

matrans

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-09-15, 12:46   

powiem tak o 8 lat biore tri-regol sa trój fazowe naprawde boskie nic po nich sie nie dzieje nie tyje itd. ale kazdy organizm jest inny wkałdki sa podobniez super płacisz raz na 5 lat i spokój ale znów ostre stany zapalne sa wiec sama juz nie wiem co lepsze

kayen 
men`s connoisseur

Informacje:
Dołączyła 447 dni temu

Profil:
Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-09-15, 13:39   

MerenRe, a nie ma za co :-D
Tylko nie wiem dlaczego ostatnio coraz rzadziej można je spotkać nawet w aptekach. Szkoda bo były to moje ulubione :->

MerenRe 

Informacje:
Dołączyła 69 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-15, 14:21   

kayen, to dla ludzkosci bylaby nie mala tragedia;p

gdyby je wycofali...;]

poza tym moim zdaniem antykoncepcja powinna byc niedozwolona;] jak i chemiczna tak i mechaniczka;/
;p :evil: :evil: :evil:

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 376 dni temu

Profil:
Imię: sylwia
Wysłany: 2008-09-15, 17:59   

MerenRe napisał/a:
poza tym moim zdaniem antykoncepcja powinna byc niedozwolona;] jak i chemiczna tak i mechaniczka;/

:shock: żartujesz?
dotknąć to co nietykalne.

depre 

Informacje:
Dołączyła 102 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 12:11   

MerenRe napisał/a:
;p

pierwszy raz się spotkałam z takim stwierdzeniem :mrgreen: :mrgreen:

malutka-iwona 
...ciągle czekam...

Informacje:
Dołączyła 95 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Wzrost: 154
Włosy: farbowane:-)
Stan: żonka
Partner: Damian
Wysłany: 2008-09-16, 12:21   

depre napisał/a:
MerenRe napisał/a:
;p

pierwszy raz się spotkałam z takim stwierdzeniem

No ja też. Myślałam, że w dzisiejszych czasach antykoncepcja to jak łykanie proszków na przeziębienie. Mnie to chwilowo nie dotyczy, bo staramy się o dziecko, ale w przyszłości napewno.

MerenRe 

Informacje:
Dołączyła 69 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 12:39   

OJ ALE JA ZARTOWALAM;p

przepraszam ja jakos bez MILOSCI fizycznej z osoba ktora kocham nie moglabym zyc...

fajna babka 
żmija

Informacje:
Dołączyła 152 dni temu

Profil:
Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-16, 12:44   

MerenRe napisał/a:
mam nadzieje ze to żart gdyż sama sobie bys zaprzeczała gdyż piszesz że stosujesz prezerwatywy ....

malutka-iwona napisał/a:
Myślałam, że w dzisiejszych czasach antykoncepcja to jak łykanie proszków na przeziębienie.
w pewnym sensie tak jest mało która kobieta decyduje sie na metody naturalne gdyż większość tak jak ja nie może sobie pozwolić na całkowite oddanie tego przypadkowi (albo zajdę albo nie) .... na dzień dzisiejszy ew wpadka zmieniła by za bardzo drastycznie nie jestem gotowa na dziecko gdyż chcę podjąć decyzję o świadomym macierzyństwie i być w stanie zapewnić dziecku to co najlepsze .....

MerenRe 

Informacje:
Dołączyła 69 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-09-16, 12:57   

oj kobitki juz napisalam ze tak zartuje... i do tego pare slow;) o MILOSCI FIZYCZNEJ i jej WADZE:D

nieznajomka 

Informacje:
Dołączyła 94 dni temu

Profil:
  Wysłany: 2008-09-28, 14:44   problemy z tabletkami anty

Od 3 miesięcy biorę tabletki Cilest, przez pierwsze miesiąc było plamienie ( co jest normalne) drugi miesiac minąl bez zarzutów , oczywiscie okres dostawalam regularnie . Ale teraz gdy biore 3 miesiąc i kończę opakowanie pojawia sie dziwny ból brzucha ( jakby zaraz miał się pojawić okres) choc jeszcze 2 dni biore tabletki i okres powinien wystąpić za 4 dni:( czemu się rozregulował? i skąd te bóle? i delikatny ciemny kolor krwi.;| bóle nasilają się przy oddawaniu moczu;/

Temat związany z antykoncepcją-scaliłam
Ostatnio zmieniony przez calineczka 2008-09-28, 14:57, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu