PdM, gumki nie sa az tak kosztowne jak tabletki...I do tego przy tabletkach przyjemniej niz przy gumach... Nikt nie lubi lizac lizaczka przez papierek nieprawdaz?
hmm no nie wiem zależy ile kto miesięcznie paczek potrafi wystrzelać a że przyjemniej to wiadomo mi chodziło tylko tą kwestie dzielenia się kosztami.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-09-03, 14:00
PdM, jeśli za paczkę gumek mój chłopak placił by 20 zł to była bym w stananie mu dać (ale wtedy juz ze swoich a nie z mamy pieniedzy ) .... to jest wspólna odpowiedzialność wiec i wspólne koszty .....
temat dzielenia się kosztami nigdy nas nie dopadł: jak byłam na tabletkach, to ja je kupowałam, jak przeszliśmy an gumki, kupował Miś, a potem to już byliśmy małżeństwem, więc wszystko szło z jednego worka
jednak gdyby facet chciał się dorzucać do tabletek, nie miałabym nic przeciwko, ale sama na pewno bym o to nie poprosiła.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-09-03, 17:26
no wlasnie ja sie zastanawiam, bo moje tabletki kosztuja 2,80 za opakowanie. sa refundowane bo na opakowaniu jest cena 8 z czyms...czemu ja tak malo place za antybejbiki? a wy macie jakis kosmiczne ceny w porownaniu do mojej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum