Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-05, 20:19
September, jeśli przytyjesz więcej widz skonsultować sie z lekarzem bo jak dobrze pamiętam to woda zatrzymuje sie w organizmie a to jest nie zdrowe... znajoma zmieniał przez to tabletki po po 3 opakowaniu wyglądała strasznie ... jakby ważyła 80 kg ....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-07, 21:43
Kahela napisał/a:
No i byłam u cipologa dzisiaj i mi powiedział, że to jakby nie było zaburza cykl i do końca muszę uważać, tak jakbym zapomniała...
a ja wlasnie o tym wczoraj czytalam na ulotce od tabsow (jednak biore od wczoraj) ze zazwyczaj nic sie nie dzieje jak wezmiesz dwie,jesli juz to mozesz sie zle czuc i wymiotowac i moze wystapic jakies plamienie,jesli te dolegliwosci beda sie nasilac to do gina,ale o cylku nic nie bylo napisane
ale pewnie tez zalezy od tabsow
Kahela napisał/a:
rochę się zdziwiłam, ale dobrze, że mój cykl się kończy.
no,kto wie,moze dziewczynki sie braciszka doczekaja
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-07, 21:45
angik1683 napisał/a:
moze dziewczynki sie braciszka doczekaja
odpukaj Kochana...
angik1683 napisał/a:
ja wlasnie o tym wczoraj czytalam na ulotce od tabsow (jednak biore od wczoraj) ze zazwyczaj nic sie nie dzieje jak wezmiesz dwie
no właśnie też to czytałam, dlatego tak z przymróżeniem oka słuchałam tego gina, tym bardziej, że nie byłam u swojego, bo ma urlop, tylko po receptę...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-07, 21:47
Kahela napisał/a:
odpukaj Kochana...
odpukane
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-07, 21:47
Kahela, ale zesz nowa nazwe wymyslila "cipologa"
ja jeszcze nie bylam u tego twn."cipologa" ale musze sie wkoncu wybrac do niego bo chcem miec jakies zabezpieczenie
[ Dodano: 2008-08-07, 22:47 ]
tylko kurka nie wiem co ja mam wziasc czy plastry czy tabletki
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 131 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-07, 21:53
Kahela, no wkoncu bede musiala sie wybrac ale nie wiem kiedy pujde bo ciagle mam ta robote i cale dnie mam zawalone a na ta wizyte u tego ginekologa to ja sie dopiero moge tak kolo 18nastej umowic bo ona tak przyjmuje a ja wtedy jestem w pracy
Ja biorę tabletki od prawie dwóch latek i jestem zadowolona
Nie muszę się martwić ze nie mamy prezerwatywy i w ogóle... Nawet nie wiem jakie jest uczucie przez prezerwatywe
A skutki uboczne?? Brak.. Więc moja pani doktor ginekolog idealnie trafiła z doborem tabletek dla mnie I za to jej wielkie dzieki
ja też biorę tabletki od roku...współżyję od dwóch więc mam skalę porównawczą...
i chyba na razie nie zrezygnuję
nie trzeba się martwić i w ogóle, tylko trzeba pamiętać o tym żeby ją połknąć o odpowiedniej porze ale ktoś wymyślił przypomnienia w telefonach
generalnie od początku biorę logest, zero skutków ubocznych, a ochota na seks wcale nie mniejsza
ja tez biore tabletki (cilest) ale zostaly mi juz ostatnie 3 i bede sobie zakladała wkładke wewnątrzmaciczną (spirale), tak doradzila mi moja ginekolog poniewaz juz rodzilam i narazie nie planuje wiecej dzieci wiec na 5 lat powinnam miec spokoj
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 269 dni temu Posty: 177 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-26, 20:23
My sie nie zabezpieczamy, tzn stosunek przerywany (czyli ze nie robi tego we mnie) nie chcemy mieć na razie dziecka, ale jakby co do czego to jesteśmy na nie w pełni gotowi, mieszkamy razem, chcemy wziasc slub itd wiec z ewentualna wpadka to nie bedzia zadna tragedia, predzej bedziemy sie cieszyc:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum