Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 110 dni temu Posty: 91 Skąd: Oslo
Profil: Imię: Patrycja Helene
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: w związku ;***
Partner: Patrik <3
Wysłany: 2008-03-08, 11:33
tak sa niewielkie, ale jak sie bede opalala to zawsze bede miala pozostawiony jeden kawalek nieopalony... i wtedy to jest duze
no wlasnie.. chyba tak zrobie w srode mam sie skontaktowac z lekarzem i zobaczymy co powie
Gumeczki od 3 lat nam sie bardzo dobrze sprawdzaja
Co prawda chcialabym "bez", ale zadna inna metoda nie wchodzi w gre.. u nas tylko kiedy sie spotykamy, czyli co 2-3 tygodnie, wiec nie ma sensu lykac pigulek.
Informacje: Dołączył: 50 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 13:23
Biore taletki, w koncu znalazlam takie po ktorych czuje s dobrze,nic mi nie boli,mam straszna ochote na z P i nie mam suchosci pochwy jak to nieraz bywa po tabletkach,a moj lekarz ginekolog wypisal mi teraz recepte na pol roku,no coz i jak tu sie nie kochac
Informacje: Dołączyła 101 dni temu Posty: 248 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-30, 13:31
ja też jestem na tabsach:D wcześniej tez próbowałam i skutki były opłakane - po 2 miesiącach odstawiłam a teraz jest ok:D nie dość że z ochotą na sex w porządku, to i dobrze się po nich czuję:D
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Dołączył: 50 dni temu Posty: 98 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-03-30, 13:43
Kiedys bralam Diane i bardzo przytylam,pozniej Jeanine ale bardzo mnie bolaly piersi i byly troche drogie pozniej stediril ale mi krostki wyskakiwaly a teraz Cilest sa tanie i mi odpowiadaja, i buzie mam po nich ladna a przyznam s ze mam skolonnosci do krostek:(
Ja tam gapa o tabletkch zapominam-wiec odpada
Plastry lekarz mi odradzi bo idzie lato i beda sie odklejac
Kapturek brrry nie chce czegos takiego tam a kosztuje u nas 15 euro.
Zastrzyk raz na trzy miesiace 39euro,ale ile bedziesz miala zastrzykow tyle nie bedzie okresu takze nie za bardzo zastanawiamy sie nad meskim zastrzykiem a na rezie gumeczki ktore paekaj i moze bedzie dzidzia
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-03-31, 13:38
Prezerwatywy rzadko pękają choć się to zdarza.
Zwykle to skutek złego założenia lub uszkodzenia podczas wyjmowania z opakowania.
Smertetkah zrób sobie codzienny przypominacz w komórce to nie zapomnisz o pigułkach
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
hm.. wiec tak moje piekne panie.. ja biore tabsy... juz sie do nich przzywczailam.. jestem zadowolona.. przynajmniej w trakcie igraszek z mezem nie musze sie zastanawiac gdzie sa prezerwatywy i nie burze nastroju... fakt mam obsesje i czasem pare razy dziennie sprawdzam czy juz je wzielam... hihi ale naprawde mi sluza i nie zamienilabym ich na nic
Wysłany: 2008-04-01, 22:31
saja o ja też potrafiłam kilka razy sprawdzac czy wziełam,czasami przypomnienie mi dzwoniło jak coś robiłam i tak jakoś odruchowo brałam a potem zapominałam że brałam i panika
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum