Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-08-26, 18:46
Strasznie swedzi i szczypie po nim skóra
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 472 dni temu Posty: 598 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-08-26, 18:59
mili_83 napisał/a:
A skutkowal??
tak, nie jest najkgorszy, uzywałam go na noc a rano brałam prysznic i smarowałam sie innym anty. i nie był zły.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.
Skutecznosc gwarantowana , dziala nawet przez dwa trzy dni od posmarowania - czlowiek owszem poci sie , ale bez zapachu. Rewelacyjny. Za to podraznia skore i na dluzsza mete nie polecam.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 417 dni temu Posty: 46 Skąd: Szczecin
Profil: Imię: Milena
Wzrost: 160
Włosy: szatynka
Stan: prawie żona :)
Partner: Arkadiusz
Wysłany: 2007-08-26, 21:37
No cos Ty...kurcze a ja czytalam same pozytywne opinie.Tzn pisaly dziewczyny ze troche piecze i swedzi ale to glownie po goleniu i ze powinno sie smarowac na noc i rano zmywac.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 522 dni temu Posty: 5016 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-26, 21:54
Tak w skrócie
, bo sama tez pierwsze slysze
Skład:
Chlorek glinowy 1,0g, gliceryna 1,0g, alkohol etylowy 96% 5,0g, woda oczyszczona do 10,0g.
Wskazania:
Antidral jest środkiem leczniczym i profilaktycznym przeciw nadmiernemu poceniu, działającym przez zahamowanie czynności gruczołów potowych.
but my smile still stays on.
używałam, byłam b. zadowolona. rzeczywiście zaraz po depilacji piekło i szczypało dość mocno, ale skuteczny bardzo. w zasadzie u mnie pocenie się całkowicie zniknęło. stosowałam go niezbyt długo, około 3 tygodni może. od tamtego czasu mam spokój i normalny anty w zupełności mnie zabezpiecza przed potliwością. i nic mi nie pofarbował, ani nie zniszczył. także ja plecam
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 455 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-27, 19:48
mili_83 napisał/a:
No cos Ty...kurcze a ja czytalam same pozytywne opinie.Tzn pisaly dziewczyny ze troche piecze i swedzi ale to glownie po goleniu i ze powinno sie smarowac na noc i rano zmywac.
Jakbym po goleniu sie tym posmarowala to by mnie chyba szlak trafill Mnie zawsze swedzialo po nim, ale ja mam ogolnie wrazliwa skore
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 443 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-28, 11:53
o kurcze a ja nie znam w ogóle tego środka pierwsze słysze
[ Dodano: 2007-08-28, 11:56 ]
zawze wystarczał mi zwykły antyperspirant, bo nie mam zbytniego problemu z poceniem, a dziewczyny jaki to ma zapach, jakiś znośny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum