Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 454 dni temu Posty: 46 Skąd: Szczecin
Profil: Imię: Milena
Wzrost: 160
Włosy: szatynka
Stan: prawie żona :)
Partner: Arkadiusz
Wysłany: 2007-08-28, 18:26
Zadroszcze osobom ktore nie maja problemu z poceniem.Mozga nosic wszystkie bluzki bez wzgledu na kolor i pore roku.Ja mam czasami ochote kupic sobie jakas ladna bluzke w jaskrawym kolorze....lubie roz,czerwien,niebieski,fiolet ale na kazdym z tych kolorow widoczne sa plamy
[ Dodano: 2007-08-30, 20:01 ]
Czesc dziewczyny.Wlasnie posmarowalam sie Antidralem.Poki co nie odczuwam zadnego pieczenia ani swedzenia.A zapachu w ogole nie ma.Zobaczymy jak na mnie podziala:))
ja też pierwszy raz słysze o tym... chyba tez wypróbuje... chociaż nie mam aż tak dużego problemu z poceniem...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Wysłany: 2007-08-31, 18:11
Powiem Wam,ze uzylam wczoraj Antidralu....i juz widze efekty:)) Dzis z rana umylam i ogolilam paszki i posmarowalam sobie zwyklym atyperspirantem(rexona).Mialam dzis rano troche do zalatwienia i robilam to na "wariata",troszke sie spocilam ale paszki mialam suche:))Mialam dzis na sobie fioletowa bluzke na ramiaczkach,nie byla az tak mocno wycieta pod pachami i powiem Wam ze bluzka jest w nienaruszonym stanie,zero plam potu:)))
Ale to,ze dziewczyny pisaly ze troszke swedzi i piecze to mialy racje.Choc nie jest to az tak wyczuwalne w moim przypadku to jednak troszke odczuwam
Ale mysle ze to minie.A moze to po goleniau tak mam:)
[ Dodano: 2007-09-02, 17:39 ]
Czesc dziewczyny:)) Widze,ze juz nikt tutaj nie pisze:( Powiem Wam,ze wczoraj drugi raz uzylam Antidralu,troszke mnie swedzialo ale przestalo i bylo znosnie.Na szczescie Antidral rozwiazal moje klopoty z nadmiernym poceniem:))) Nie mam jzu obaw ze moje bluzki beda mokre:)) Choc czasem sprawdzam czy nie ma zadnych plam i co widze....a raczej czego nie widze:)))jestem bardzo zadowolona i nawet to swedzenie zniesle byleby tylko pozbyc sie mokrych plam:))Polecam jesli macie problemy z poceniem:)))
Witam. Ja również dołączam sie do grona "zadowolonych z Antidralu". Wcześniej miałam duże problemy z nadmierną potliwością. Musiałam uważać jakie bluzki kupować itd. Teraz wystarczy, że posmaruje sie raz na tydzień i mam problem z głowy. W aptece kosztuje ok. 15 zł i przy takim stosowaniu jak ja może wystarczyć nawet na rok. Także gorąco polecam.
Wysłany: 2007-09-10, 20:08
Ja poki co smaruje co dwa badz co trzy dni i jest super.Wprawdzie od razu po pozmarowaniu straszenie mnie swedzi ale czego sie nie robi dla suchych paszek:))
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-06, 17:47
o właśnie dzisiaj o tym czytałam to może zapodam parę informacji :
Cytat:
Antidral jest środkiem leczniczym i profilaktycznym przeciw nadmiernemu poceniu się, działającym przez obniżenie aktywności gruczołów potowych. Substancją czynną w preparacie jest chlorek glinu w stężeniu 10%, a zastosowane podłoże ułatwia jego wchłanianie oraz zapobiega podrażnieniom naskórka. Preparat jest bardzo prosty w użyciu dzięki zastosowaniu specjalnego opakowania (roll-on). Zapewnia ono równomierne rozprowadzenie roztworu na powierzchni skóry.
Wskazania
Antidral przeznaczony jest do stosowania zewnętrznego na okolice skóry nadmiernie pocące się tj. na stopy, dłonie i pachy.
Przeciwwskazania
Uszkodzenia naskórka.
Sposób użycia
Po umyciu i dokładnym osuszeniu skóry, unikając tarcia, należy codziennie rano smarować Antidralem miejsca pocące się.
W przypadku mniej intensywnego pocenia się wskazane jest stosowanie preparatu co drugi lub trzeci dzień.
W czasie leczenia jak i po jego bezpośrednim zakończeniu nie wolno usuwać owłosienia przez golenie lub depilację.
W przypadku pojawienia się pieczenia, świądu lub rumienia okolic leczonych, należy przerwać terapię. Ponowne stosowanie Antidralu rozpocząć można po całkowitym ustąpieniu wymienionych objawów ubocznych.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 210 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-24, 09:44
Zakupilam wczoraj, w sumie dopiero raz uzylam, ale nie zauwazylam zadnego swedzenia, pieczenia, czy odbarwiania pizamki poza tym dzis juz troszke sie nabiegalam zeby obiadek szybko przed praca przygotowac, i do Kosciola no i zero sladu po pocie... co wiecej w ogole nie zauwazylam zebym sie pocila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum