Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 165 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-18, 02:16
sweet camilla napisał/a:
a najgłupsze ze trzeba miec biust sexi krągły tyłek a do tego byc chuda;/paranoja
i bardzo mnie to ciekawi jak to niby zrobic??????????? oczywiscie nie wliczajac operacji plastycznych...
a co do anoreksji... rozumiem jesli ktos ma nadwage, chce lepiej wygladac i sie odchudza z glowa, nie potrafie natomiast zrozumiec dziewczyny ktora przy wzroscie 170 wazy 50kg i placze jaka to on gruba i nie moze na siebie patrzec... tu dla mnie zaczyna sie anoreksja... choroba mozgu a nie ciala... swoja droga nie widze nic pieknego w wystajacych kolanach lokciach i zebrach na wierzchu... kosci mi beda ogladac jak zemre
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Dołączyła 235 dni temu Posty: 2505 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-06-18, 14:00
jotemka napisał/a:
komuś podobac
one raczej chca sie sobie podobac.. bo to jest choraoba typowo na tle psychicznym.. taka dziewczyna staje przed lustrem i mimo ze wazy 34kg przy wzroscie 170 twiewrdzi ze jest gruba... i ze sie osbie nie podoba... a ty stojac z boku i patrzac na nia widzialabys same kosci... strasznie ciezko z tego wyjsc... a czesto zdarza sie tak ze niestety choroba wygrywa i konczy sie to smiercia....
Ja może gdzies głęboko w sobie ...podziwiam tą silną wolę (bo cały czas jestem na diecie)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 158 dni temu Posty: 279
Profil: Wzrost: 170cm
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-06-23, 15:17
tak czy siak te choroby są trudne do wyleczenia bo naj trudniej jest wyleczyć choroby na tle psychicznym ,emocjonalnym w takim leczeniu najważniejsza jest chęc chorego ...i myśle że wiele dziewcząt nie ma na tyle siły by samej z tego wyjsc .
Czesto do anoreksji dołączą się depresja i zatacza się wtedy kółko
_________________ ..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 132 dni temu Posty: 2931 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-07-29, 00:28
szczerze mowiac to mi juz nie wiele brakuje zeby anemiczka byc....;/ nie jem juz nic od 10 miesiecy....podjadam sobie tylko czasami...jak patrze na jdzenie to az mi sie niedobrze robi...;/ zyje w ciaglym stresie :(:(:( ciagle te zmartwienia i wogule...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-29, 14:38
krowka17, nerwy potrafią zniszczyć człowiekowi ochotę na jedzeni, jesli uważasz że zaczynasz mieć problem z jedzeniem to zgłoś sie do psychologa gdyż stres jaki teraz odczuwasz może spowodować zaburzenia odżywiania
Ja jestem była anorektyczka ale jak to mówią z tego nigdy sie nie wychodzi. Nauczyłam sie z tym żyć choć kiedyś moje życie wyglądało zupełnie inaczej: wyrzucałam jedzenie, ukrywałam soje ciało pod tysiącem ubrań mama nie zmuszał mnie do jedzenia i dlatego ze ciągle było mi zimno... gdy patrzyłam w lustro widziała sam tłuszcz a nie kości które było na prawdę .... przy wzroście 156 cm ważyłam 34 kg (jak 10 letnia dziewczynka) do dnia dzisiejszego odczuwam tego skutki: min. straciłam połowę włosów, pożółkły mi zęby (zniszczyłam sobie szkliwo od wymiotów) mam skoki ciśnienia i szybko sie męczę ... ale to juz historia dziś tylko mogę ostrzegać młode dziewczyny by ślepo nie dążyły do fikcyjnego ideału piekna bo za tym ideałem kryje się piekło.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum