Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 268 dni temu Posty: 1316 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-10-06, 14:42
Szczerze?? Kiedyś ją lubiłam. Naprawdę, wydawała mi się mądrą kobitką, lubiłam czytac jej felietony itp.
Teraz odkąd na siłę stara się byc kontorowersyjna i płacze w każdym programie sztucznymi łazmi przez co upodobniła się do tych, których tak bardzo krtykowała, zaczęła mnie irytowac i wkurzac
malenka ja tak samo... po tym powrocie do Polski zmieniła sie.. kiedyś była skromną dziewczyna, nawet jak z Kubą Wojewódzkim była.. a teraz na siłę chce sie wybic
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 66 dni temu Posty: 884 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-07, 11:40
W długich włosach było jej ślicznie, wyglądała jak taka fajna dziewczyna z sąsiedztwa Taraz o wiele wiele gorzej, i do tego przytyło jej się trochę, też kiedyś bardziej ją ceniłam ona debiutowałą u Wajdy, a teraz szczerzy sie w kolejnym z programów z cyklu idio tele, i do tego jeszcze ten serial "K jak Kupa"
Informacje: Dołączyła 84 dni temu Posty: 614 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Karolina
Wysłany: 2008-10-07, 14:27
Pierwszy raz ja widziałam jak grała w serialu pt.: "Matki żony i kochanki" tak mało wtedy było o niej słychać, a teraz to ciągle albo ona albo Cichopek nie przepadam za nią(Cichopek zresztą też)denerwuje mnie jej postawa życiowa, niby chcę ulepszać świat, a z drugiej strony pokazuje z siebie negatywną storne życia(która mnie denerwuje) takie jest moje zdanie o niej
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-07, 15:40
obojetna mi jest,a jesli chodzi o fryzurke to w dlugich wlosach wygladala zdecydowanie lepiej
Stan: panna
Partner: <3
Wysłany: 2008-10-12, 14:59
Irytuje mnie,na siłę zgrywa się na "przebój"! Mówi zdecydowanie za dużo jak na osobę nie mającą nic do powiedzenia
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum