Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 362 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-07, 20:30
No więc dziewczynki tak jak obiecałam moja kolekcja aniołków. Tylko, że marna jest jakość tych fotek bo nie mam cyfrówki a zdjęcia robiłam telefonem więc wybaczcie mi mam nadzieję, ze coś uda wam się zobaczyć bo ja musiałam się wam pochwalić
Wklejam pierwszy raz obrazki także jakby coś nie wyszło to też mi wybaczcie
Informacje: Dołączyła 401 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-08, 13:31
Zgadza sie skrzydełka maja Faeri'e sa to malenkie stworzonka nieodłącznie zwiazane ze swiatem rosłin potrafią tworzyc bramy.... ktore pomagaja im sie przemieszczac z miejsca na miejsce....moga to byc bardzo duze odległosci bodz zaledwie kilka metrow do stworzenia takiej bramy wystarczy im zagieta w łuk gałazka , naturalna dziupla lub jaskinia jednak aby brame aktywowac potrzebny jest wyzwalacz ktorym najczesciej jest roslina lub przedmiot znajdujacy sie w duzych ilosciach w najblizszej okolicy Faeri'e maja oczywiscie swoje podgatunki najmniejsze nie przekraczaja 10cm najwieksze 1 m jakies pytania??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum