Oglądacie? wiem, ze jest to raczej domeną dzieci, ale na pewno znajdzie się niejedna dorosła, która lubi sobie obejrzeć dobrą kreskówkę Nie mówię o bajkach typowo dziecięcych, ale takich wiecie... dla starszych dzieci W telewizji jest kilka takich pozycji dla zabicia czasu. Oglądacie czy nie? Może macie jakieś ulubione?
(widziałam, ze jest już temat na temat mangi, ale mi chodzi bardziej ogólnie o filmy animowane, nie tylko japońskie)
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 662 dni temu Posty: 2569 Skąd: cK
Profil: Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Wysłany: 2009-09-01, 18:27
włatcy móch!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha
czesio i spóła,przyznaję,że lubię
_________________ Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2876 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Stan: Zajęta :)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2009-09-02, 00:29
tanika_aha napisał/a:
włatcy móch!!
A ja nie cierpię tego serialu Jak widzę tych przygłupów to aż mi się coś robi Chyba moje poczucie humoru bierze urlop w trakcie emisji tej kreskówki, bo ja tam nic śmiesznego nie widziałam
_________________ I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły mi w cycki...
ostatnio byłam świadkiem śmiesznej sceny związanej z "włatcami" dwie mamy w sklepie prawie pobiły się o plecak z czesiem (ostatni był) dla swoich pociech
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2009-09-02, 16:37
tanika_aha napisał/a:
włatcy móch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie rozumiem połowy z tego co mówią he he he
Czasem oglądne z bratem na Boomerangu jakiegos Toma& Jerre'go i takie fajne starsze bajki
kiedyś sie oglądało jakieś pokemony czy power rangers
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 884 dni temu Posty: 2684 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-09-02, 18:30
ja uwielbiam "Family guya"!!! jest mega kontrowesyjny i to w nim lubię!! Uwielbiam gdy nabija się z rzeczy pozornie zwyczajnych, ze znanych osób, programów a przede wszystkim dominuje tam temat religii i wiary i własnie dlatego nie jest już od dawna puszczany w Polsce.
Lubię też Simpsonów bo po prostu sa kultowi, i są robieni na podobnej zasadzie co Family Guy
Ogólnie lubię się pośmiać i wybieram te pozycje które dostarczają mi przede wszystkim śmiechu. Ale "Włtaców" jakoś nie lubię.Może na początku, teraz w ogóle mnie nie bawią.
Ostatnio także zrobiłam sobie mały maraton z filmów Disneya... tych starych jak "101 dalmatyńczyków", "Zakochany kundel" czy "Śpiąca królewna".... uwielbiam je bo są nie dość że profesjonalnie jak na tamte czasy zrobione, to jeszcze nie traca tej aury baśni i magii,tak jak teraz często się zdarza.
_________________ "So I find a reason to shave my legs
Each single morning..."
sprawdziłam sobie w programie i dziś na 19.00 ustawiłam przypomnienie, odcinek specjalny "Planu..." Muszę zobaczyć, poszukałam sobie wczoraj na YT kilka filmików i prawie padłam przy tym: http://www.youtube.com/watch?v=Y004FpLlP6E
no całkiem nieźle się zapowiada a już myślałam, ze to będzie tak, jak z każdą kolejną serią różnych programów rozrywkowych czy seriali (każda kolejna jest gorsza od poprzedniej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum