Rejestracja Zaloguj  

Chat [1] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Schudnij 10-12 kg w 2-5 tygodni! Gwarancja 100% efektów!

Poprzedni temat :: Następny temat
Angelina Jolie
Autor Wiadomość
WeselneZaplecze 

Informacje:
Dołączyła 490 dni temu

Profil:

Wysłany: 2012-03-01, 14:56   

Uśmiać się można patrząc na te zdjęcia <lol> A w Internecie, aż o tym huczy!

REKLAMA

nie(d)oceniona 

Informacje:
Dołączyła 1743 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2012-03-01, 20:08   

Cytat:
ale góra te sukienki leży tragicznie <bezradny>
Ja myślałam, że tą górę jej dorysowali w jakimś paincie czy cuś :-> <hepi1> Taka kanciasta i "nieleżąca" :lol:
They smile and then they don't know what for.
But then,
I know what's wrong,
God, you complicated everything.

siela 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Imię: Sylwia
Wzrost: 173
Włosy: blond
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2012-03-01, 20:44   

Przegięcie z tą nogą. Miała na sobie całkiem fajna kreację - chociaż w czarnym wyglada troche przygnebiająco. A teraz została tylko noga

elizabeth 
too late

Informacje:
Dołączyła 1181 dni temu

Profil:
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2012-03-01, 20:59   

A mis się sukienka podobała :P cieżko wyglądała, ale bardzo dostojnie :) jedynie ta noga zbyt wystawiona i zbyt chuda, ale nie wiem z czego robić aż taką aferę. Przecież ona już hoho jest taka chuda.

Olenka 
Lazy !

Informacje:
Dołączyła 1641 dni temu

Profil:

Wysłany: 2013-05-14, 10:51   

Angelina Jolie usunęła obie piersi w obawie przed rakiem. "Jestem nosicielką wadliwego genu"

Angelina Jolie poddała się prewencyjnej operacji mastektomii, żeby uchronić się przed rakiem, na którego zmarła jej matka. Aktorka opisała operacje i zabiegi, jakie przeszła, w specjalnym artykule dla "The New York Timesa".

Jolie w tekście zatytułowanym "Mój medyczny wybór" w bardzo osobisty sposób pisze o tym, co przeszła. Oto jej całe oświadczenie:

"Moja matka walczyła z rakiem przez blisko dekadę i zmarła w wieku 56 lat. Zdążyła poznać pierwsze ze swoich wnucząt i trzymać je w ramionach. Ale moje inne dzieci nigdy nie będą miały szansy jej poznać i doświadczyć jej miłości i wdzięku" - napisała.

(Matka Angeliny, aktorka Mercheline Bertrand, zmarła w 2007 roku po blisko ośmiu latach walki z rakiem jajnika. Matka Bertrand również zmarła młodo - miała zaledwie 45 lat -red.)

"Często rozmawiamy o 'mamie mamusi', a ja usiłuję wyjaśnić chorobę, która nam ją odebrała. Moje dzieci pytały mnie, czy to samo może przydarzyć się mnie. Zawsze mówiłam im, by się nie martwiły, ale prawda jest taka, że jestem nosicielką 'wadliwego' genu BRCA1, co znacznie zwiększa ryzyko rozwoju raka piersi i raka jajnika" - pisze Angelina.

tvn24.pl

Riia 

Informacje:
Dołączyła 131 dni temu

Profil:
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2013-05-14, 13:26   

Słyszałam o tym dzisiaj. Do mnie taki argument nie trafia. W szoku byłam jak to usłyszałam. Nie wiem, ale to dla mnie jakieś chore. Bo jeśli u kogoś genetycznie ktoś choruje na nie wiem raka wątroby to też sobie wytnie część?
Moim zdaniem jej się albo w głowie poprzewracało, albo dostała duuuuuuuuuuużo kasy od kliniki chirurgii plastycznej.

Jak się bada regularnie to naprawdę bardzo rzadko te rodzaje raka są śmiertelne. Ale jak sie nie bada to...

inqaa 

Informacje:
Dołączyła 759 dni temu

Profil:

Wysłany: 2013-05-14, 16:34   

Trąbią o tym od rana w wiadomościach ;-)

Wydaje mi się, że dobrze zrobiła. Skoro wykryła u siebie ten gen a lekarze powiedzieli, że ma 87% szans zachorowania na raka piersi to nie widzę problemu. Gdyby to było 5 % to może i lekka przesada, no ale jednak ja też bym się przestraszyła prawie 90 % szansy. Tym bardziej, że jej matka walczyła z tą chorobą przez 10 lat.

Ale Angelina ma już nowe piersi :mrgreen:

magdaaaaa 
Je suis mort

Informacje:
Dołączyła 1726 dni temu

Profil:
Nastrój:
zdolowana

Wysłany: 2013-05-14, 18:11   

inqaa napisał/a:
Ale Angelina ma już nowe piersi
ze zrobila sobie silikony ???

wlasnie slyszalam w radio o angelinie i tym genie ,ale nie usłyszłam ,ze sobie wycieła.
jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
kiedy myślimy o kimś zostając bez niego

Tilia 

Informacje:
Dołączyła 1940 dni temu

Profil:

Wysłany: 2013-05-14, 18:57   

Ja przeczytałam o tym dopiero przed chwilą i jestem w szoku. Zgadzam się ze zdaniem Rii. Jakoś argumenty, że istniało duże ryzyko zachorowania do mnie nie trafiają <bezradny>

23 maja - nasza 8 rocznica <dreams>

mloda 

Informacje:
Dołączyła 1670 dni temu

Profil:
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2013-05-14, 19:06   

Ciekawe czy jajniki sobie też wycieła? <co> rozumiem przesłanki, ale fakt że regularne badania i wczesne wykrycie choroby dają nam szansę na całkowity powrót do zdrowia, po drugie, i tak jest szansa że zachoruje tylko mniejsza, po trzecie, ona się nie musi martwić o to że zostanie pozbawiona kobiecości, bo przecież stać ją na najlepszą rekonstrukcję piersi na świecie, wiele kobiet nie ma takiej możliwości... :-/
skoro zrobiła to dla siebie i dla swojego bezpieczeństwa i zdrowia nie rozumiem po co trąbi na lewo i prawo :roll:

Odpowiedz do tematu
Daj plusa temu tematowi: