Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 369 dni temu Posty: 3846
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 17:28 Alkohole
Co z alkoholi lubicie najbardziej? I jak czesto wam sie zdarza
Ja piwko zimne uwielbiam. Jesli chodzi o wina to tylko biale slodkie lub ostatecznie polskodkie no i mam zawsze w domu. Drinki typu wodka+sok tez lubie. Najlepiej z pomaranczowym.
Nie lubie i nie pije innych specjalistycznych
Teraz zadowalam sie whisky...blee... ale musze sie napic bo sie poklocilismy...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-11, 18:04
z piwek to lubie zimniutkiego zywca albo prawie wszystkie babskie piwa (redds itp), zubroweczke z sokiem jabłkowym i białe połwytrawne wino, od czasu do czasu wściekłe i likiery.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-06-11, 21:23
hahahaha ja przez caly ogolniak pilam to co dobre i tanie:P czyli z regoly tatanki i tzw patyki:P dopiero w ostatniej klasie na burzuazje sie przezucilam i zaczelam pic Nalewke babuni jesli o wina chodzi to tylko slodkie, uwielbiam jasne ziiiimne piwko Zywiec, lech tyskie i kasztelan glownie pijam za wodka nie przepadam ale wszelkiego rodzaju drinkesy owszem no moze poza krwawa marry(bleee) a juz wchiskacza to w zyciu do ust nie wezme paskudzejstwo
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-11, 23:28
Zimne piwko - tak, ale raczej babskie, tzn Redd's żółty lub zielony, albo z sokiem bez soku pijam tylko Stronga i Heinekena jeśli chodzi o wina, to czerwone półwytrawne, ale lubię też Sangrię no i uwielbiam ostatnimi czasy białe Martini wódki czystej nienawidzę, a z drinków to różnie, albo coś z sokiem, albo wściekłe psy, albo żubrówka z sokiem jabłkowym. Na panieńskim u Madzi piłyśmy też poncz, na który przepis znalazłam gdzieś w sieci i był PYSZNY!! A jak zobaczyłam przepis to myślałam, że będziemy po nim wszystkie dalej niż widzimy Ale był super i po jednej szklaneczce wszystkie miałyśmy śmiechawę
Do tej pory najbardziej znielubiany przeze mnie alkohol to wszystkie światowe alkohole lokalne, jak raki czy uzo oraz koniak ( kiedyś jak zemdlałam i miałam strasznie niskie ciśnienie tata kazał mi wypić jednym łykiem całą szklaneczkę koniaku i od tamtej pory mam uraz)
- piwka babskie albo z sokiem
- ajerkoniak domowej roboty męża - pychotka
- winko babcine - też pychotka
- żubrówka z sokiem jabłkowym
- Marcin robi też takiego fajnego drina z syropem cukrowym i rumem
- ostatnio zasmakowała mi żołądkowa
- poncz, o którym pisała Ania też był super
- Sangria z owocami - mniemi
ale ogólnie to za alkoholem nie przepadam
madzia napisał/a:
I jak czesto wam sie zdarza
jak jest ajerkoniak zrobiony, to prawie codziennie wieczorkiem do filmu
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 530 dni temu Posty: 1502 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-12, 20:06
madzia napisał/a:
Co z alkoholi lubicie najbardziej? I jak czesto wam sie zdarza
Zimne piwka zależy na jakie mam ochote raz pijam Warki jasne,Pilsnery,Harnasie a innym razem typowo babskie piwka malinowe,jabłkowe,cytrusowe
Co do drinków itp: to Wściekle psy,i wódka z sokiem choć po ostatniej imprezie i zatruciu wódką omijam ją szerokim łókiem,jedyny drink z wódka jaki teraz pije to szarlotka (żubrówka z sokiem jabłkowym i cynamonem)
Ajerkoniaczek
Sangrie
Martini bianko
Uwielbiam winko musujące Afrodyta(białę słodkie) jest pyszna
Nalewka babuni
A co do częstotliwości to bardzo różnie ale ogólnie to tak raz w tygodniu czasami częściej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum