niedawno w klubie zerknęłam jak barman robił mi drinka... nie wiem jak się nazywał ale był pyszny! i bardzo prosty- do szklanki dał dużo lodu wódka sprite i do tego troszke soku malinowego.. takie proste i takie pyszne
ja ostanio przekonałam sie do wytrawnego wina , kiedsy tylko slodkie albo polslodkie , ale teraz wytrawne tez mi smakuje , gusta sie zmieniają.
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-28, 14:03
z alkoholi nie lubie tylko wodki. Wodka jest dla mnie bleee zreszta swoich doswiadczen z wodka w zyciu nie wspominam najlepiej i tego co po niej robilam
Z alkoholi lubie najbardziej winkooo kolor nie gra roli czy biale czy czerwone warunek jest jeden musi byc slodkie albo polslodkie
z drinkow najbardziej lubie Malibu uuuuwielbiaaaaam tego drinka po prostu
moglabym go pic i pic bez ograniczen do momentu
a z piw to babskie czyli Gingers, Red's
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 2227 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-02-28, 14:30
nie(d)oceniona, u mnie jest w jednej knajpie leżajsk lany, i jest mniami
super jest wisniówka z sokiem bananowym, w proporcjach karton soku na pół litra, prosto z krakowskich akademików, taki wynalazek był hitem na mazurach 2 lata temu
monia66 napisał/a:
a z piw to babskie czyli Gingers, Red's
jak Gingersa lubie tak raz na jakiś czas, to tych reddsów i karmi to nie mogę wypic, bleee
Informacje: Dołączyła 315 dni temu Posty: 1274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-02-28, 16:04
martini jest rzeczywiscie dobre. Winko martini rewelacja ale swoje za butelke kosztuje. Ja ze swiom chlopakiem i znajomymi jak byl sezon na picie ze tak powiem wychodzilo sie na akademiki albo gdzies na osiedle to pilo sie turbo cole
rewelacja to moze to nie jest aleee jak potem wchodzilo momentami po takiej turbo coli to sie do domu zygzakiem wracalo
Informacje: Wiek: 21 Dołączył: 169 dni temu Posty: 13
Profil: Imię: Łukasz
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-28, 16:17
Z alkoholi to najbardziej preferuje sok pomarańczowy Jakoś nic co zawiera % mi nie smakuje, dodatkowo nie potrzebuje takiego "wspomagacza", więc nie pijam
_________________ Wczoraj jest historią, jutro jest tajemnicą, dziś jest darem...
ja nawet nie wiedziałam ze karmi sa tez alkoholowe, ostanio kolezanka kupiła ciemne karmi alkoholowe
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 3918 Skąd: świętokrzyskie :)
Profil: Partner: misiek
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-17, 16:17
hej a mówi wam coś alkohol o nazwie absynt?
pytam tak z ciekawości, może któraś z was miała okazję go spróbować?
podobno absynt ma właściwości halucynogenne
ale tylko wtedy jak zawartość jednego skł. (thujon? czy jakoś tak) jest wysoka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum