ruski szampun jest zdecydowanie very very najlepsiejszy
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
ja przepadam za szarlotką... a jak zagranicą za tym szaleją tylko lubię taką delikatną - więcej soczku jabłkowego niż żubrówki. No i oczywiście musi to być sok 100% jabłkowy, a nie jakiś napój...
Ogolnie nie lubie alkoholu. Wodka? nie bardzo ale jak jest impreza na ktorej tylko wodka to jakiegos toastowego napije sie ale nie lubie.
Winko? musialoby byc bardzo slodziutkie:)
Piwko? Tylko Wareczka<mniam>
A najbardziej to chyba lubie sączyć jakieś likiery kawowe kokosowe itd:)
Moja mama robi pyszne nalewki:) takie domowe mniam:]
nie lubię wina ale wyjątkiem jest Fresco <i białe i czerwone> za to okrutnie nie znoszę Martini Bianco!! ani vermutów bo mają obrzydliwy ziołowy smak
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
A ja lubię sobie posiedzieć przy martini bianco, ewentualnie gin z sokiem grejpfrutowym albo po prostu piwko. Ostatnio w ogóle nie mam ochoty na alkohol, tak jakoś chyba nie mam z kim wypić, ale pojutrze wraca moja przyjaciółka zza płota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum