Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 278 dni temu Posty: 3595 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-11-03, 16:51
lowca_motyli napisał/a:
ja bym Ci takiego drina zrobił że napewno byś polubiła
no chyba że...
lowca_motyli napisał/a:
Co piłaś?
zwykły gin z tonikiem z tego co pamiętam, chyba żadnych innych składników w tym nie było...
Jak masz jakiś dobry przepis na drina na bazie ginu, to dawaj...chyba, że to jakaś tajemna receptura
Informacje: Dołączył: 111 dni temu Posty: 301 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 17:05
Zwykły gin, zwykłemu ginowi nierówny. Najlepszy jest Seagrams limetkowy. Do tego tonik( Sweeps- obowiązkowo to też bardzo ważne jaki tonik weźmiecie). Mieszacie w jakich proporcjach Wam sie podoba. Do tego woda sodowa + syrop z limonki. Po plasterku limonki i cytryny. Smakuje jak lepsza wersja Sprite-a a oprócz tego baaardzo poniewiera
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 17:18
Cytat:
no, to my madziu sprawdzimy czy łowca nie robi nas w balona
ale ostrzegam : to mój autorski przepis i nie każdy wie ile czego dać. Żeby się przekonać jak powinien naprawdę smakować musiałybyście spróbować prosto ode mnie ale poeksperymentować możecie, życze miłej zabawy
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7204 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 17:39
lowca_motyli, twojej kobiecie smakuje ten drink?
jestem ciekawa czy to nie jest zbyt gorzkie ?
bo ja nie lubie takich goryczkowatych alkoholi ale ten syrop limetkowy mnie kusi
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 17:46
Olciiia, nie mam nikogo na stałe. Jak narazie nie znalazła się taka której by nie smakowało Nawet tym sceptycznie nastawionym do alkoholu smakuje. Ten drink jest troszkę gorzki ale za to nie czuć alkoholu.
Andrzej Klawitter
Moja mama eksperymentowała i wyszło jej coś dobrego. Syrop miętowy, tonic i wódeczka. No i plasterek cytrynki można wrzucić I wychodzi całkiem niezłe cuś, czego jeszcze mama nie nazwała.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 561 dni temu Posty: 70
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-11-03, 21:06
Gin dobry ale nie za wiele bo potem odbija mi się przez kilka dni.
A sprzedam Wam fajny babski, co prawda słodki przepis na koktail. Szampan (te ruskie najlepsze są), i dodajemy do tego zmiskowane brzoskwinie z puszki. Jak dla mnie idealny na stan - "chce mi się coś słodkiego ale nie jest to czekolada."
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum