Nie cierpie piwa i nikt mnie nie zmusi bym wypiła
Pije tylko i wylacznie wodkę . Za czysta nie przepadam zbytnio, pije żurawinówkę , badz robie drinki , uwielbiam wściekłe psy badz wodka+sok z czarnej porzeczki.
Ostatnio zakochalam sie w tequilli "Sierra" tej gold . Mniammm
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 561 dni temu Posty: 70
Profil: Imię: Marta
Wysłany: 2008-10-18, 16:14
Piwko - szczególnie w lecie. Ciemne, jasne - chmielowe, pszeniczne. Byleby nie miało więcej gazu niż smaku. Winka - różne. Pozostałymi trunkami też nie wzgardzę.
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Wysłany: 2008-10-19, 21:35
MonikaK napisał/a:
likier z kukułek
Hm?... chodzi o cukierki?
_________________ Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.
Wysłany: 2008-10-21, 21:59
nie(d)oceniona napisał/a:
Maud napisał/a:
MonikaK napisał/a:
likier z kukułek
Hm?... chodzi o cukierki?
MonikaK sama robisz??
No co? Nie kumam tego likieru. Dajta przepis a nie zbijać się będziecie.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 146 dni temu Posty: 2038 Skąd: gdzieś z południa ;)
Profil: Stan: all alone ;)
Wysłany: 2008-10-21, 22:03
Maud napisał/a:
Dajta przepis
oj dajta dajta z czego chciałaś jak nie z cukierków bo mi nic innego nie przychodzi do głowy ... MonikaK, przepis możemy prosić jeżeli sama produkujesz likier
a ja i tak najbardziej obstaję za browarkiem,gorzkim leszkiem lub wareczką nie przepadam za winami,no chyba ze juz naprawde najdzie mnie ochota to decyduję się na białe fresco. Wódki nie lubię,bo nie ma ani przyjemności z jej picia a i szybko moze zwalic z nóg Lubię też Malibu,likier kawowy... Ale piwo i tak wygrywa w przedbiegach!!!
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Informacje: Dołączył: 111 dni temu Posty: 301 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 15:05
Mój faworyt to gin z tonikiem. Niezastąpiony alkohol na każdą randkę , bardzo dobrze smakuje z cytryną i limonką. Jest troszeczkę zdradliwy, ale bardzo dobrze smakuje no i przynajmniej jak dla mnie działa jako baardzo mocny afrodyzjak
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 278 dni temu Posty: 3595 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-11-03, 15:40
lowca_motyli, a widzisz, są gusta i guściki...
Ja nie cierpię ginu....
Jedyne co w nim fajne to kolor jak pada odpowiednie światło
Poza tym sam zapach działa na mnie odstraszająco, a i w smaku jak dla mnie nie halo...
Informacje: Dołączył: 111 dni temu Posty: 301 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-03, 15:50
Kahela napisał/a:
lowca_motyli, a widzisz, są gusta i guściki...
Ja nie cierpię ginu....
Jedyne co w nim fajne to kolor jak pada odpowiednie światło
Poza tym sam zapach działa na mnie odstraszająco, a i w smaku jak dla mnie nie halo...
ja bym Ci takiego drina zrobił że napewno byś polubiła wszystko zależy od składników i od marki. Co piłaś?
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum