wódka głównie wyborowa piwo cudowne paliwo... Heineken,Carlsberg,Żywiec... z mocniej kopiących Okocim Mocny,Bosman Zielony no i czasami bierze nas fantazja i lecimy z Desperado tylko cena wysoka... winko ale tylko własnej roboty i koniecznie słodkie.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 232 dni temu Posty: 2925 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-08-22, 17:22
PdM napisał/a:
o ciekawy temat
no ja myślę szczególnie dla faceta
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej lubię wino, białe czy czerwone to już bez różnicy, byle nie słodkie - najlepiej półwytrawne albo półsłodkie
Piwa nie lubię i nie pijam - jedyny wyjątek to np czasami przy grillu, ale wtedy Reeds jabłkowy i naprawdę rzadko, jeśli nie ma innego alkoholu, to ja wolę coca-colę
Nie cierpię drinków, jeśli mam pić wódkę, to zdecydowanie czystą z kieliszka, drinka nie nie nie!
Ja najbardziej lubie zimne piwko a czasami lampke czerwonego wina kiedyś piłam u znajomych drinka, który mi bardzo smakował-campari, sok z różowych grejfrutów i pokruszony lód-pycha.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-22, 20:55
ja pije piwo (lechy) kiedyś z sokiem a teraz już samo jakoś wolę ..... czasem wypije cin-cina albo jakieś czerwone winko tylko tak lampkę tak delikatnie i bardzo lubię tequile rzadko ostatnio mam okazje by coś wypić bo tam gdzie towarzystwo fajne akurat jestem kierowcą gdzie już nie prowadzę to jakoś mi nie wchodzi ....
Informacje: Dołączyła 158 dni temu Posty: 275 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brąz
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-22, 21:38
Princessa napisał/a:
Desperados
słyszałam o tym ostatnio, że to babskie piwo muszę spróbowac.
Ja ogólnie to piwo z soczkiem kulturalnie piję Czasem mnie najdzie ochota to wypije samo piwko, ale tylko Lecha... Whisky z colą lubię. Wypiję i wódke czysta i drineczka, choc ostatnio unikam samej wódki. I oczywiście malibu najlepszy drink jaki może byc
no do piwa w smaku to podobne nie jest fakt, ale jak mówię na butelce piszę 6% a to dosyć sporo jak na piwko... chociaż szczerze to my kiedyś sobie kartonik na pół strzeliliśmy i większych efektów nie było.
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 90 dni temu Posty: 117 Skąd: Sheffield UK
Profil: Imię: Eva
Włosy: blond
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-26, 14:44
passoa z sokiem pomarańczowym pychotka
martini z wodka i spritem
piwko z sokiem malinowym
wódka z colą
bacardi z colą
żubróweczka z sokiem jabłkowym albo porzeczkowym
i słodkie wina:) mniam, az mam ochotę na drineczka
ostatnio przywiozłam sobie winko z bułgarii kadarka się to nawywa czy jakoś tak po prostu delicje:) lepszego nie piłam nigdy:) i tanie do tego ... polecam
dobrze go znam
nietolerancji i znieczulenia raj
to jest ten kraj to jest ten kraj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum