Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 183 dni temu Posty: 799
Profil: Imię: K.
Wzrost: 164
Włosy: brunetka
Stan: w wyniku ostatnich zdarzen niestety samotna
Wysłany: 2008-03-22, 19:51
Ja skonczylam z alkoholem.Kiedys to sie pilo......ale po ostatnim moim wybryku powiedzialam DOSC Pilam "wsiekle psy" do tego piwo, oj pomieszalo sie wtedy Zatrulam sie strasznie wyladowalam pod kroplowka w szpitalu bo organizm calkowicie sie odwodnil.Takze nie polecam "wscieklych psow" sa ostre.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-22, 20:42
katti napisał/a:
Pilam "wsiekle psy"
wściekłe psy pyyyycha ale ja nigdy nie łączyłam ich z innymi trunkami
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
wlewasz najpierw troszeczkę soku malinowego, potem wódkę, bardzo powoli, żeby nie wymieszała się z sokiem i na koniec wg uznania kilka kropel tabasco. i masz wściekłego psa
Dokładnie!Najfajniejszy jest ten smak. Najpierw czujesz wódkę ,potem słodki sok a jak przełkniesz to czujesz piekące tabasco. Uwielbiam..................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum