a mnie ostatnio wzięło na szampany - nie piłam ich od kilku lat !!!! no i mieszam je z likierami różnistymi - ale najchętniej truskawkowym. Do wszystkiego dodaję max. lodu....no i tak w sobotę w domciu flaszkę obaliłam - samiutka bo mąż na meczu był a dzieci u teściów.....
Donn - to polecam Morgan Davids lub Morgan Davidson ( nazwę sprawdzę dokładnie jak będę w domu bo jeszcze jej nie znam - winko dopiero co mój mąż wynorał na półkach w sklepie ) - ja buteleczkę w sobotni wieczór sama potrafię opróżnić - ma posmak jak porto - mocne
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 401 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-20, 15:13
Ja najczęściej Kadarkę piję... pychaaa
unifine napisał/a:
Donn - to polecam Morgan Davids lub Morgan Davidson
ile kosztuje
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
piwko + przekaski typu chipsy, paluszki, pizza itp itd winko czerwone i biale szampana tez kiedys lubilam, ale po ostatniej przygodzie sylwestrowej trzymam sie z dala od niego sheridann czy jakos tak .... normalnie pyyychhhaaa likiery np. orzechowy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 401 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-21, 21:46
Cytat:
:arrow: likiery np. orzechowy
likiery to i ja uwielbiam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum