Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 511 dni temu Posty: 11008 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 14:42
Madzik napisał/a:
no glupol ze mnie
przez grzeczność nie zaprzeczę
i pamiętaj, że nie każdy umie wszystko od razu
ucz się ucz nauka i próby różne też są ciekawe, tylko nie przejmuj się jak coś pójdzie nie tak lepiej jest się uśmiechnąć niż wyć
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 275 dni temu Posty: 2076 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-05-18, 16:53
Dziekuje dziewczyny za wszystkie slowa otuchy O wiele lepiej mi sie zrobilo Jeszcze rozmawialam z nim przez telefon dzisiaj i powtorzyl mi prawie wszystko, to co napisalyscie... a glownie to ze widzi ze sie staram i sie z tego cieszy, a ze nie zawsze wychodzi - to nie egzamin.... no a ze ja taki glupol jestem to nie umialam tego zrozumiec i zrobilam mega problem nawet sobie sprawy nie zdawalam, ze mam takiego super faceta... Jeszcze raz dziekuje za wsparcie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 231 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-19, 08:17
Madzik to widze ze mamy podobny problem troszke
Cytat: Jak chcemy kochac sie na jezdzca, to penis ciagle ze mnie wypada
ja akurat mialam tak ze nie umialam wejsc w ten rytm albo tylko na chwile ale mam na to sposob niech twoj polowek zacznie a ty wykonuj z nim te ruchy biodrami i pozniej niech on przestanie a ty jedz dalej mi wtedy wychodzi a satysfakcja jaka jest....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 231 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-19, 18:56
No wlasnie ja teraz juz wszystkich sposobow probuje zeby widzial ze sie staram i powiem ci ze musisz tak sprobowac a jak znowu wypadniesz z rytmu to Polowek musi znowu ci pomoc przez chwilke
[ Dodano: 2008-05-19, 19:57 ]
dziewczyny jak macie jakies takie rady to piszcie moze sie przyda
ja sie teraz wszystkiego lapie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 215 dni temu Posty: 98 Skąd: z 1-go pietra :-)
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-06, 13:57
ej dziewczyny a ze mna jest cos nie tak od miesiąca w ogóle mi sie nie chce normalnie Marcinowi jest przykro , w ogóle to u nas wszystko on inicjuje, a ja nic na to nie moge poradzić po prostu nie mam ochoty...Miałyście tak moze?Leze jak kłoda i tylko patrze zeby zgasic swiatło i zasnąc ( nic więcej)
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 672 dni temu Posty: 2420 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-07, 01:40
moze to wynik stresu. też tak czasami mam, że Misiek się łasi, a ja chcę spać i tyle i nie potrzebuję seksujest tak głównie wtedy , gdy myślę ciągle, co musze zrobić w następnym dniu, tygodniu, miesiącu, bo się nazbierało.
czuję, że mu przykro, ale jak nie mam nastroju, to jemu to też przyjemności nie sprawi, bo co za radocha kochać się z osobą, która nie angazuje się i robi to jakby z obowiązku
dajmira, nie martw się, ustal przyczynę niechęci, zwalcz ją i do dzieła.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączył: 239 dni temu Posty: 111 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-06-09, 19:04
Ufffffff a myslałam, ze to ze mna jest cos nie tak
Moja biernośc w łóżku jest moim duuuuzym prolemem,prouje "byc aktywna"ale wychodzi mi to tak jak Wam w pozycji na jezdzca ale probuje i probuje, raz s udaje raz niestety nie, ale chce s nauczyc i dojsc do mistrzostwa i baaaaaardzo duzo cwiczymy razem z Moim trenerem Piotrusiem
[ Dodano: 2008-06-09, 20:04 ]
Ale przyznam s szczerze ze to Misiek jest duuuzo bierniejszy i nieraz to az mu zazdroszcze tej kondycji i zdolnosci
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 216 dni temu Posty: 1040 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Włosy: mow mi ruda
Wysłany: 2008-06-09, 19:12
Wiecie ja to mam mnostwo pomyslow jak by tu mozna sie zabawic i wogole co tu robic ciekawego ale jak juz przychodzi co do czego to ogarnia mnie taki wstyd ze konczy sie na niczym
Informacje: Dołączył: 239 dni temu Posty: 111 Skąd: nieistotne
Profil:
Wysłany: 2008-06-09, 19:18
skinnybitch napisał/a:
Wiecie ja to mam mnostwo pomyslow jak by tu mozna sie zabawic i wogole co tu robic ciekawego ale jak juz przychodzi co do czego to ogarnia mnie taki wstyd ze konczy sie na niczym
Dokladnie, ostatnio planowalam,kolacyjke,winko,swiecie, ładna bielizna ,muzyka striptiz i cudowny seksi i wypalilo wszystko procz tego stripizu,no nie moge s odwazyc
[ Dodano: 2008-06-09, 20:20 ]
a seksi oczywiscie skonczyl s moja wieksza biernoscia chodz moge s pochwalic ze rowniez byla aktywna i nawet zostalam doceniona i pochwalona <brawo>przez mojego kochanego P
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-09, 20:04
e to wystarczy raz jakoś sie tego wstydu pozbyc i potem już idzie... czego sie wstydzicie?przecież to są wasi faceci,dobrze ich znacie,ufacie im...a tym bardziej że takie pozbycie sie wstydu może dac wam obojgu dużo przyjemności.ja oficjalnie jestem nadaktywnym zboczuchem
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum