Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 381 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-05, 14:28 Afrodyzjaki...hm?
Afrodyzjaki znacie jakies??;)ja ostatnio czytalam o specjalnej kuchni , przyprawach itd;)oraz o mocy zapachow oraz o goracej atmosferze w sypialni;)
Zawsze sie zastanawialm nad tymi fenomonami ,ale nigdy tego w swoich lapkach nie mialam;)A wy znacie jakies afrodyzjaki....No napewno czekolada to sama juz wyprobowalam no i cos daje;)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-07, 08:37
słyszałam, że facet ma ogromną chcicę jak je jajka na twardo i wydaje mi sie, że coś w tym jest. Słyszałam ze niezłym afrodyzjakiem są owoce morza- tego nie sprawdziłam i porzyprawy rozgrzewające typu papryka, czosnek, chrzan. jeśli coś jeszcze mi się przypomni to na pewno dopisze. no i pozniej przetestuje
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 349 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-07-31, 10:07
na mnie niesamowicie dziala alkohol....
nie wim dlaczego, ale juz po jednym piwku nabieram takiej ochoty na seks, że dosłownie wchodze na Misia!!!
a tak poza tym to on sam w sobie jest dla mnie afrodyzjakiem-wystarczy,że Kotek się do mnie uśmiechnie, przytuli, pocałuje i już odpływam...
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
też tak mam, ale nie wiem czy to kwestia tego, że alkohol jest afrodyzjakiem.. chyba raczej dlatego, że po alkoholu jesteś my luźniejsze i bardziej pewne siebie... nie słyszałam o tym, aby w alkoholu znajdowały się jakieś związki mogące być afrodyzjakiem
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 363 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-08-13, 00:41
a ja wczoraj spróbowałam hiszpańskiej muchy wziełam ja tylko dla wyprobowania czy na pewno coś działa bo jakos wiezyc nie chcialo mi sie ( przez internet razem z moim P. zamowilismyi nigedy nic nie wiadomo co przysla, wiadomo o co chodzi) ja poczatko w ogole zadnych reakcji nie zauwazylam ale moj P. powiedzial ze bylam inna podczas stosunku także dziala to dodam ze wtedy bylam zmeczona i w ogole nie miala ochoty. niedlugo znowu wezme hiszpanki ale wtdy nie bede zmeczona i mysle ze rezultaty beda zniewalajce
Hiszpańska mucha to afrodyzjak taki najbardziej chyba znany
Cytat:
Preparat służy do zwiększania popędu seksualnego zarówno u kobiet jak i u mężczyzn.
To wybuchowy środek, który możesz zmieszać z dowolnym napojem, jest bezsmakowy,
a 15 kropel wystarcza, żeby wzniecić pożądanie u nawet najbardziej oziębłych osób.
15 kropel wystarcza do wzbudzenia w kobiecie lub mężczyźnie pożądania i podniecenia.
Oczywiście produkt jest dopuszczony do sprzedaży pozaaptecznej w Polsce,
nie uzależnia i nie powoduje skutków ubocznych. W razie "przedawkowania"
powoduje jedynie senność.Afrodyzjaki były wykorzystywane przez
udzkość od czasów starożytnych.
źródło:http://www.cudowna.pl/
Ja mam w domciu taki olejek do masażu z kroplami hiszpańskiej muchy, ale przyznam się, że jeszcze nie próbowałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum