Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-16, 18:16 Afera sutkowa
"Janet Jackson oraz jej nagi sutek poruszały Amerykę trzy lata temu, poruszają i dziś. W poprzedni wtorek proces dotyczący sutkowego incydentu trafił do sądu apelacyjnego.
Podczas scenicznego występu na Super Bowl, nagle pierś Janet Jackson wyrwała się z gorsetowego ucisku (pomógł w tym nieco Justin Timberlake). Wtedy chyba nikt nie przypuszczał, że tak zacznie się jedna z większych i bardziej absurdalnych afer show biznesu. Dziś stacja telewizyjna CBS, dzięki której pierś zobaczyły miliony telewidzów, jest oskarżana o złamanie zasad przyzwoitości (pokazanie golizny!). Amerykańscy cenzorzy, czyli Federalna Komisja ds. Komunikacji, domagają się kary w wysokości 550 tysięcy dolarów. CBS argumentuje, że sutek wysunął się przypadkowo, a ponieważ transmisja odbywała się na żywo, nie dało się uniknąć pokazania go na ekranie.
Jednak choreograf Jackson twierdzi, że przed występem uprzedzał władze stacji, że na scenie może dojść do ?czegoś zaskakującego".
Przed sądem trudne zadanie: będzie musiał rozstrzygnąć kwestię, czy sutek wysunął się przypadkowo czy też było to zamierzone działanie piosenkarki. Ciekawe tylko, jak sędziowie będą dochodzili prawdy. Oglądając taśmę z nagrania w zwolnionym tempie czy przesłuchując specjalistów od zachowań kobiecych piersi? "
no ja to nie wiem... myslałam ze Polska to siedziba najwiekszej pruderii i w ogole...jak na reklamach i teledyskach raperow lataja nagie babki i dyndaja silikonami i posladkami na wszystkie strony to wszystko jest ok ...ale jak Janet pokazała cycka przez momen ktorego nie było w stanie zarejestrowac ludzkie oko ...tylko kamera w zwolnionym tempie to afera jest straszna..... dla mnie to głupota
a mnie sie jej sutek podobał chociaz widziałam go na fotce..bo na filmie to naprawde nie sposób było wylukac
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 11:00
no ale wiesz... Kasia gra "cnotkę niewydymkę" grzeczna i ułozona a Janet pokazała caaała piers i w koncu nie wiadomo czy specjalnie... Tv mowi ze nie...ona ze tak ...a Justin nic nie mówi zmacał, napatrzył sie i zadowolony
W TzG Małgorzacie Foremniak tez kiedyś wyskoczyła pierś.
Wiecie co, jeśli to przypadek, to trudno, zdarza się. Ale jeśli to jest specjalnie, to jest to naprawdę żenujące Nie wiem, co w tym jest, ale to się robi powoli modne. Co chwilę gdzieś się czyta, że jakiejś modelce, aktorce wyskoczyła pierś. I to już nie jest żadna sensacja.
Profil:
Wysłany: 2007-09-17, 13:19
eee Janet miala ładniejszego i fajowo ozdobionego hahaha dzis kazda chce sie pochwalic boja sie sesji w Playboyu czy CKMie to im wyskakuja "niby" przypadkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum