Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-10, 19:28
na poczatku miescie brzucha strasznie boja... ale teraz juz mnie nie bola... przeszlo xD
Kociak napisał/a:
NudnaBaba napisał/a:
Dzisiaj mam w pasie 77 cm
a właśnie gdzie to się mierzy, tam gdzie jest wcięcie?
dolanczam sie do pytania ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-11, 08:30
Nymphadora napisał/a:
A Wam jak idzie?
fakt, ciezko... ja wlasnie przed chwila skonczylam drugi dzien ;]
ale mam nadzieje ze bedzie dobrze xD miesnie brzucha bola mnie od wczoraj wiec dzisiaj juz mi bylo wszystko jedno czy bedzie mnie bolec czy nie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 725 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-11, 10:18
o jasny pieronie właśnie skończyłam... ależ ja czuję te moje mięśnie dobrze, że jeszcze jutro znowu 2 serie a nie 3 ale jestem twarda, mam nadzieję, że wytrwam do końca. zmierzyłam się też w pasie - wyszło 70 cm, ale ja mam większą nadzieję na to, że zgubię moją oponkę która mi się zrobiła
Wysłany: 2007-09-11, 10:52
dziewczynki damy rade xD bo kto jak nie my
powiem wam szczerze ze lepiej mi sie cwiczy i mam lepsza motywacje jak wiem ze nie tylko ja sie tak mecze
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 469 dni temu Posty: 248 Skąd: krakow
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 170
Włosy: brazowe
Stan: mam mezusia
Wysłany: 2007-09-11, 12:20
ja dzisiaj zaczelam... o matko nie wiem jak ja jutro dam rade... zobaczymy...
taki kloc ze mnie ze myslalam ze nie dam rady ale czego to sie nie robi dla pieknej figury...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum