Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-10, 09:23
mój mąż zrobił sobie kiedyś taką seryjkę i powiem Wam, że kilka cm mniej ma w pasie, zaczęły mu spodnie spadać dodatkowo chodził sobie jeszcze na siłownię w pracy i na efekt nie trzeba było długo czekać
madziu, ja też już jestem po
nie było wcale tak ciężko, ale chyba im więcej powtórzeń tym będzie ciężej a kark boleć nie powinien, podnoś się tak, żeby nie ciągnąć na siłę tylko tak żeby mięśnie brzucha pracowały
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 386 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-10, 11:51
madzia napisał/a:
Ktora jeszcze dzis zaczyna
JA ;] tylko ze ja bede robila wieczorem
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 419 dni temu Posty: 4241
Profil:
Wysłany: 2007-09-10, 12:45
Kociak....bo ten pierwszy dzien to nie powienien sie liczyc bo to taka proba co i jak ja po kazdym cwiczeniu podnosilam sie do komputera zeby w ten filmik patrzec
Ale juz teraz wiem co i jak wiec jutro juz bedzie lepiej
Wysłany: 2007-09-10, 15:42
wlasnie jestem po... kurcze no nie powiem aby bylo lekko
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2007-09-10, 15:45
nie wymiekam xD
jeszcze 41 dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum