Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-15, 13:38
gruchapietrucha napisał/a:
najdalej doszłam chyba do dnia 5 i jakos tu mi cos wyskoczyło tu zapomiałam
ja do 16 i jak na razie nie mam zapału
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-15, 22:53
Nymphadora, życzę wytrwałości i pozostałym dziewczyną też
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-17, 18:01
niki napisał/a:
doceniam teraz lekcje w-f
Ja po dzisiejszym padam...
Informacje: Dołączyła 44 dni temu Posty: 60 Skąd: Werona
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: brunette
Wysłany: 2008-04-17, 18:49
no to dzisiaj dzień czwarty... ja w moim gronie zwerbowalam do ćwiczeń hmm.. 4 osoby, z czego jedna zrezygnowała 1 dnia , dwie ćwiczą wytrwale, a czwarta to nie wiem, bo sie nie widziałyśmy.
ja się z siostrą umówiłam, że jak będą te cięższe dni, to będziemy ćwiczyły razem . będę do niej biegła, ćwiczyła z nią i potem znowu jogging do domku.
Informacje: Dołączyła 44 dni temu Posty: 60 Skąd: Werona
Profil: Wzrost: 170 cm
Włosy: brunette
Wysłany: 2008-04-17, 19:54
Nymphadora napisał/a:
Nooo... idziemy łeb w łeb
ale wiesz co, po tym, jak napisalam poprzedni post, zauważyłam, że Xantia miałaby dziś 26 urodziny i tak odechcialo mi sie wszystkiego, tych ćwiczen i w ogole. Nie znalam dziewczyny, ale cholera, jak mnie scisnelo cos za serce
może poźniej pocicze, bo jestem w jakimś dziwnym stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum