Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-08, 13:10
Nymphadora napisał/a:
To co, od poniedziałku?
Od poniedzialku jak to wcześniej napisała madzia xD
damy rade to tylko, a moze i AŻ 42 dni
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4449
Profil:
Wysłany: 2007-09-08, 14:54
I z mojego tez
Czyli w pierwszy dzien robimy jedna serie cwiczen (czyli od 1 do 6)
2, 3 dzien juz dwie serie po 6 powtorzen itd.
Pozniej juz po 3 serie tylko coraz wiecej powtorzen
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 621 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-08, 15:57
może ja też się w końcu skuszę... Podobno daje dobre rezultaty, ale ja też zaraz okres będę miała... więc może zacznę gdzieś od środy albo od czwartku zobaczę jak się będę czuła
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 621 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-09, 10:40
Wiecie co, wydrukowałam to sobie i stwierdzam, że nie rozumiem o co biega w tym ćwiczeniu 5. Trzeba wtedy w ogóle się nie podnosić tylko w takiej pozycji wytrzymując machać tym nogami czy dalej mamy opadać na ziemię i się podnosić?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum