Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 427 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-01, 17:57
Ładny.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Jovitko a możesz pokazać brzuszek przodem...?? długo na niego pracowałas??
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Dołączyła 418 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-11, 20:56
nie mam zdjec , ale to brzuszek z tamtego roku . Zrobie fotke to wrzuce mam predyspozycje do brzuszka taka genetyka nie musze go za duzo robic a cwicze go moze z rok czasu z duzymi przerwami , ale bedzie jeszcze lepiej , bo przez chorobe mialam przerwe.. no i mam bardzo szybka przemiane materii bardzo szybko chudne i nie moge nabrac masy miesniowe, dlatego brzuszek jest delikatnie wyrzezbiony
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-12, 08:11
Nam w środę na wf nauczycielka kazała zrobić 100brzuszków i pewnie gdyby nie ta Aerobiczna "6" Weidera bym tego nie zrobiła... a takto szybko mi poszło i na następny dzień nic mnie nie bolało
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 559 dni temu Posty: 5408 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 12:26
chocolate, no to trzymam szczerze kciuki
Ja jakos nie mam znow motywacji
chyba sie przekonalam jaki len ze mnie i jak bardzo nie lubie wysilku fizycznego
Wysłany: 2007-11-18, 14:19
chocolate, ja również trzymam za ciebie kciuki
Przekonałam się, że te ćwiczenia bardzo dobrze wpływają na mięśnie brzucha i teraz, gdy nauczycielka zawsze na poczatku zajęc z wf każe nam robić 100 brzuszków nie mam za nimi żadnego problemu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2007-12-27, 21:15
Babeczko więc trzymam kciuki za Ciebie
Mnie jak narazie nie ciągnie z powrotem do ćwiczeń
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 376 dni temu Posty: 2240 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2007-12-28, 00:32
zaczynam od jutra! jakieś dwa lata temu też to ćwiczyłam i doszłam prawie do końca, ale okazało się że jestem w ciąży więć bałam się ryzykować, ale efekty naprawde oszałamiające!! po urodzeniu zaczynałam już chyba z 10 razy i dochodze zawsze max do 7dnia chyba jestem zbyt leniwa bo zawsze znalazłam jakąś wymówkę. ktoś jeszcze chętny do ćwiczeń?
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum