Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 473 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-22, 17:42
Zabierałam się do tego 3 razy i wytrzymałam góra do 10 dnia.Ćwiczenia są ciężkie,a co gorsza monotonne,ale efekty rzeczywiście są i to bardzo szybko.Już po paru dniach zrobiła mi się hm kreska między żebrami,ciągnąca się do dołu brzucha.Zwykłe brzuszki było mi łatwiej robić,więc mięśnie wzmocniły się.Naprawdę gorąco podziwiam wszystkich,którym udało się zrobic cały program.Ja nie mogę tego przeskoczyć .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 572 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-23, 17:19
a ja przerwalam... wczoraj bardzo zle sie czulam (@) i nie dalam rady zrobic....
moze jeszcze kiedys zaczne narazie to nie potrzebuje ;] ciesze sie z tego efektu ktory osiagnelam ;]
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 520 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-26, 09:55
Łuuuups, a ja wczoraj nie zrobiłam, bo zupełnie zapomniałam... No ale nic, to tylko jeden dzień, więc jeszcze się nie poddam. Ale jeśli jeszcze kiedyś mi się nie uda, to trzeci raz na razie nie będę zaczynać
Wysłany: 2007-09-27, 15:35
Cytat:
A ja nie zaczynam
ja na razie tez nie planuje znowu zaczynać ;] od poniedziału będę miała znowu wf... 1,5 godzint w tygodniu a do tego jeszcze jakies zajecia z samoobrony
madziu a jak Tobie idzie? dalej robisz czy przerwalas?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 605 dni temu Posty: 5781 Skąd: Sweden
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2007-09-27, 19:23
Anija napisał/a:
madziu a jak Tobie idzie? dalej robisz czy przerwalas?
do mnie czy kolo mnie przerwalam leniwa jestem ale moze np. brzuszki bede sobie robic
Reszta dziewczyn co cwicza, chwalic sie ktory to dzien i jak tam leci
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-27, 22:25
hehe, to chyba wszystkie przerwałyśmy ja też już nie robię - znudziło mi się ale jak pojade do Wrocławia to może rozglądnę się za jakimś fitnessem albo po prostu będę jakieś moje własne brzuszki robić
Wysłany: 2007-09-30, 17:06
Kociak napisał/a:
znudziło mi się
to dokladnie tak jak mnie... strasznie monotonne tez cwiczenia...
hehe razem prawie wszystkie zaczelysmy i razem przerwalysmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum