Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 23:01
Donn napisał/a:
Jewel napisał/a:
Właśnie takie filmy robią sieczkę człowiekowi z mózgu.
Moim zdaniem powinny czegoś nauczyć
ale wprowadzaja w błąd...zdjecia martwych dzieci z nieudanych porodow umieszczone w filmiku o aborcji ( ktora ma dotyczyc pofałdowanej komórki) w umysle człowieka buduja przeswiadczenie ze aborcja bedzie dotyczyła własnie takich dzieci.... połowa społeczenstwa to ciemnota...nie oszukujmy sie ze jest inaczej..po obejrzeniu takiego filmu ta ciemnota wezmie go dosłownie
ten filmik to celowa autosugestia i ogłupianie społeczenstwa
Nymphadora napisał/a:
Czyli taki mały pasożyt?
zalezy od powodu dla ktorego chcesz sie go pozbyc...ja bym nazwała symbiontem ( chociaz to nie jest poprawne okreslenie- szczegolnie z punktu widzenia tej komórki...tyle ze ona nie ma punktu widzenia )
ale wprowadzaja w błąd...zdjecia martwych dzieci z nieudanych porodow umieszczone w filmiku o aborcji ( ktora ma dotyczyc pofałdowanej komórki) w umysle człowieka buduja przeswiadczenie ze aborcja bedzie dotyczyła własnie takich dzieci....
zgadzam sie
Donn napisał/a:
Moim zdaniem powinny czegoś nauczyć
uczyc to moga filmy i programy dokumentalne, ktore prowadzone sa przez ludzi ktorzy maja pojecie czym do konca jest aborcja, ten filmik to pokazuje bardziej morderstwo niz aborcje bo to juz byly dzieciatka prawie gotowe do przyjscia na swiat. Nie potrafie sie do konca okreslic w kwesti czy jestem za aborcja czy nie, poniewaz zgadzam sie z ustawa - wiec nie jestem do konca na nie, ale ten filmik jest przesadzony!!!
ja też nie wiem co mam powiedzieć chyba tylko tyle że skoro ktoś dał nam życie to czemu mamy być z tym żeby je jakiejś małej istotce odebrać. postawmy się w sytuacji kiedy chodziło by o nasze życie w brzuszku miło by nam było z perspektywy tego ile już przeżyłyśmy, że ktoś nam nie pozwolił tego życia doświadczyć. wiecie same w jakich czasach żyjemy ile jest środków antykoncepcyjnych itp. a gdy już się stanie to czemu jest winna ta mała istotka ona nic wtedy nie robiła...........tylko my
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
no właśnie szkoda że tylko niektórzy to rozumieją bo zazwyczaj sie zdarza że gdy kobitka zajdzie w ciąże to pierwsze o czym myśli to aborcja. moja koleżanka ze studiów usunęła ciąże a potem z tym samym facetem zaszła drugi raz i tym razem urodziła jaka to sprawiedliwoś dla tego pierwszego dziecka powiedzcie mi kochane
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum