To ja mam inaczej . Dokładnie 3 lata temu 9 stycznia postanowiłam że zrzucę swój ogromny balast a był ogromny!!! Udało mi się zwalić 34 kg. A teraz muszę tylko 6 kg. Bo przez ten rok za dużo sobie pozwoliłam.
_________________ "Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 246 dni temu Posty: 162
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-01-09, 12:04
Kasiula30 napisał/a:
Udało mi się zwalić 34 kg
Gratulacje!!! Ja w tym roku postanowiłam też zrzucić trochę!!! to znaczy jakieś 15 kilo! No i narazie się trzymamtego postanowienia! Ale to dopiero niecałe dwa tygodnie od podjęcia decyzji! Zobaczymy jak będzie dalej!!! No i oczywiście dałam sobie czas do czerwca kiedy to idziemy na wesele szwagra!!!
Trzymam kciuki z wszystkie babeczki, które chcą schudnąć, przytyć, rzucić palenie
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 567 dni temu Posty: 2170 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-01-09, 12:36
co roku sobie obiecuje, ze zaczne systematycznie cwiczyc,a w praktyce wyglada to tak ze co roku mnie przybywa. na ten rok planuje:
-zdac prawko
-dokonczyc magisterke i ja obronic
- miec wiecej czasu na wlasne przyjemnosci
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 242 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 17:19
A ja przez święta przytyłam 3 kilo! więc muszę schudnąć aby ponownie ważyć 56, i to nie będzie łatwe, bo słodkie kusi, oj kusi.. w zeszłym roku udało mi sie schudnąć a w tym nie będzie mi łatwo, rozstanie z byłym, dołek w innych sprawach no i, żeby sobie osłodzić życie to człowiek sięga po słodkie, wiem, że to nie jest dobre rozwiązanie, ale...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-01-09, 17:27
myślę, że tak, ale potrzebuję świeżego kopa w tyłek, czyli jak będzie sie robiło cieplej
muszę w końcu pierwszy raz w życiu pójść z Radziem na basen, musi mnie nauczyć pływać, ale nie mogę się wstydzić
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 242 dni temu Posty: 1471 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-09, 17:29
cerrata napisał/a:
myślę, że tak, ale potrzebuję świeżego kopa w tyłek, czyli jak będzie sie robiło cieplej
muszę w końcu pierwszy raz w życiu pójść z Radziem na basen, musi mnie nauczyć pływać, ale nie mogę się wstydzić
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 406 dni temu Posty: 8709 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-01-09, 17:31
e-e
ty mnie zmotywujesz
motywuje mnie to, że od kiedy jestem z Radziem, to nie żebym się nie starała, ale przytyłam.. w sumie to wcześniej chudła przez mojego byłego z nerwów... no bo tak nagle w dwa tygodnie stracić 10kg....
no nieważne, nie będziemy się nad tym rozwodzić. To będzie prezent dla mnie przede wszystkim ale dla Radzia też
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum